Bar dancing Carlito in Paramaribo geheel afgebrand – pand niet verzekerd (foto’s)

brand Paramaribo
Velen hebben de droevige foto’s al voorbij zien komen op social media. Er zou een pension in Paramaribo zijn afgebrand

[quads id=1]

Het blijkt Bar dancing Carlito te zijn. Er is helemaal niets meer van over, Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk naar de vele foto’s. Het pand was niet verzekerd. Hoe bouw je zoiets dan weer op?

[quads id=1]

Bar in Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Bar dancing Carlito geheel afgebrand. De brandweer kreeg zaterdagavond omstreeks 23.06 uur een melding van een brand aan de Indira Gandhiweg aan de overkant van Pontbuiten in Paramaribo.

Binnen 6 minuten

Brandweervoorlichter Olton Pinas zegt dat de brandweer binnen 6 minuten ter plaatse was. Op het adres aangekomen werd een uitslaande brand aangetroffen. Het betreft in deze het pand van Carlito Bar dancing Paramaribo, een pand met een oppervlakte van 13 bij 20 meters. De bovenverdieping had 5 slaapkamers en een woonkamer.

[quads id=1]

Er was niemand boven

“Ten tijde van de brand was niemand boven”, zegt Pinas. Een persoon die in de bar dancing was, ontdekte de brand en schakelde de brandweer in. De brandweer kon een gascilinder van 28 lbs uit het pand verwijderen. Het pand is volgens Pinas geheel afgebrand. Volgens de getuige die de brand ontdekte, is de brand in een van de slaapkamers boven begonnen.

[quads id=1]

Niet verzekerd

Het pand was niet verzekerd tegen brand en er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Bron:

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/bardancing-carlito-geheel-afgebrand/

Foto’s van Rawi Sewkaransing en Ala Dey Nieuws
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland