30-jarige Phyllis heeft een enorme tumor in haar mond en die moet eruit – 1 voor 12 Suriname (video)

Suriname 1 voor 12
Het begon met problemen aan haar tandvlees. Maar nu heeft de 30-jarige Phyllis uit Suriname een enorme tumor in haar mond

[quads id=1]

Die tumor moet eruit. Het SZF helpt haar daarbij, maar er is meer nodig. Phyllis vertelt haar verhaal aan de voorzitter van Stichting 1 Voor 12, Louis Vismale. Die heeft goed nieuws voor haar. Bekijk de link voor meer informatie. En kijk naar de video. De 30-jarige vertelt uitgebreid wat haar is overkomen. Deel het bericht met het goede werk van de stichting met iedereen want ze kunnen het niet alleen.

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

1 Voor 12 helpt vrouw die voor medische hulp moet naar Colombia
Stichting 1 Voor 12 heeft de 30-jarige Phyllis Paujali, steun toegezegd voor haar vertrek naar Colombia voor medische behandeling. Paujali heeft een tumor met een kwaadaardige groei aan haar wang. Afgelopen week deed zij de stichting aan, om hulp te zoeken.

Suriname 1 voor 12De voorzitter van Stichting 1 Voor 12, Louis Vismale, zegt dat de financiële middelen gehaald zullen worden uit de winsten van de onlangs geopende Bakkerij & Cafetaria te Para en donatiekosten.

[quads id=1]

Al 4 jaar

Paujali die sinds haar tienerjaren last heeft van haar tandvlees, zegt dat vanaf vier jaren geleden er sprake is van een tumor. Deze was operatief al verwijderd in Suriname. Echter merkte ze tijdens haar zwangerschap in 2016 op, dat de tumor weer was begonnen te groeien. De specialisten besloten toen om haar naar het buitenland te sturen voor medische behandeling. Echter kan zij niet zelf inkomen voor alle onkosten, gezien zij niet werkzaam is.

[quads id=1]

Naar Colombia

Het SZF komt in met de operatiekosten, verblijf, voeding en transport (in Colombia). Paujali moet zelf inkomen met het geld voor het ticket, een borgsom van USD 375 voor onvoorziene kosten en nog enkele onkosten. Paujali heeft door die tumor haar studie op IOL Suriname niet kunnen afronden. “Door dit alles voel ik me in een hoek gedrukt en verstoten. Ik heb sinds me tiener jaren last hiervan, ik heb lang gewacht op dit moment”, zegt Paujali uit Suriname tegenover 1 Voor 12.

[quads id=1]

Financiële bijdrage

Vismale heeft deze mevrouw reeds geholpen met een financiële bijdrage, zodat zij zaken kan afronden om te vertrekken naar Colombia. SZF heeft aan de stichting laten weten dat ook de hulp van het ministerie van Sociale Zaken is ingeroepen, om het ticket te betalen. Echter heeft Vismale nu SRD 10.000 beschikbaar voor mevrouw Paujali. “We wachten nog even op het ministerie van Sociale Zaken. Als blijkt dat zij toch niet kan inkomen, zal ik ook proberen om in te komen met de rest van het geld”, aldus de voorzitter van de stichting.

Bekijk hier de video ervan:

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

[quads id=1]

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde verhalen.

Moeder van 5 vraagt hulp van 1 voor 12 Suriname – gezin moet verhuizen uit huurwoning (video)

Video – 13-jarige Sahiel Sewnandan is, mede dankzij 1 voor 12, weer thuis!

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis