1 voor 12 Suriname opent Bakkerij / Cafetaria / restaurant voor mensen in nood (video)

restaurant Suriname
Louis Vismale van Stichting 1 voor 12 Suriname gaat weer een stapje verder om de gemeenschap bij te staan.

[quads id=1]

De stichting heeft een Bakkerij / Cafetaria / restaurant geopend. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de mooie video. Luister ook naar de tip die Vismale heeft voor toekomstige ondernemers. Like & Share de goede daden van de stichting! Helpen jullie ons mee met de felicitaties en een big up voor meneer Vismale en zijn crew?

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

Afgelopen vrijdag is de Bakkerij & Cafeteria van 1 Voor 12 Suriname op een feestelijke wijze geopend. Ook deze onderneming van de stichting, heeft een sociaal karakter.

Bij de opening van de Bakkerij & Cafetaria hebben kinderen van de O.S Onverwacht Suriname een belegde broodjes en een warme maaltijd ontvangen. Vismale liet weten dat op deze wijze de stichting ook kan bijdragen aan haar eigen donatie kas, om mensen in nood te kunnen helpen.

Donaties uit kas

Vismale bedankt de Coöperatieve Spaar- en Kredietbank Godo voor de ondersteuning die geboden is aan de stichting als startende ondernemer. Vismale roept ondernemers op die een zelfstandige bedrijf willen opzetten en een goed plan hebben, zich te richten naar deze bankinstelling.

[quads id=1]

Mensen in nood

Ook doet de voorzitter van de stichting een beroep op een ieder om de stichting te blijven ondersteunen, zodat veel meer mensen die in nood verkeren geholpen kunnen worden.

Bekijk hier de video van de opening:

De kinderen van OS Onverwacht mochten alvast genieten van een hapje en een drankje.
Laten wij met zijn allen de stichting blijven ondersteunen, zodat veel meer mensen die in nood verkeren geholpen kunnen worden.

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

[quads id=1]
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Gerelateerde verhalen.

Video – Stichting 1 voor 12 start eigen bakkerij om mensen in Suriname te helpen

Mevrouw Peiter en haar drie zonen krijgen woning in Suriname – 1 voor 12 (video)

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis