Onze lieve moeder en zus, 47-jarige Judith Nibte uit Paramaribo, is overleden

overleden Paramaribo
De zeer bedroefde families Nibte, Menes, Soesters en Wikkeling maken hierbij het overlijden bekend van hun moeder en zus Judith Nibte uit Paramaribo. Ze is 47 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Ik Ben verlost uit de macht van de duisternis en overgebracht in het koninkrijk van God’s geliefde zoon.

Met heel veel verdriet in ons hart maken wij bekend dat op donderdag 30 mei 2019 van ons is komen te ontvallen. Onze innig geliefde moeder, zus, tante en oma

Nibte Judith Marian Annette

In de leeftijd van 47 jaar.

[quads id=1]

De singi netie wordt gehouden op zondag 9 juni 2019 van 20:00u – 22:00u aan de Kalaweg no 12 in Paramaribo.

De uitvaart vindt plaats op maandag 10 juni 2019 in de grote aula van A.Z. Dienst 15:00u – 16:00u. Laatste afscheid 16:00u – 16:30u, waarna de stoet vertrekt naar de R.K begraafplaats te Schietbaanweg in Paramaribo.

Verzoek geen rouwbeklag,
en liefs fleurige kleding

Afzenders:
Nibte Astrid,
Nibte Sue-Ann,
Nibte Cyan,
Nibte Joshua,
Menes Gracia
&
Menes Germaine

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland