Leerkracht van school in Suriname verdacht van zware mishandeling – kindje raakt vingertop kwijt

school mishandeling
Zware mishandeling op school in Suriname? Een vinger tussen de deur. Dat komt natuurlijk heel vaak voor bij kindjes. Maar in dit geval komt het door een leerkracht.

[quads id=1]

Tenminste, dat vindt de ouder van dit kindje. De vinger van het kindje is zodanig verbrijzeld dat het geamputeerd moest worden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Is dit een ongelukje of is het zware mishandeling?

[quads id=1]

Leerkracht Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Vingerkootje leerlinge geamputeerd door duw leerkracht in Suriname. De politie van Rijsdijk in Suriname heeft vrijdag een aangifte opgenomen van een ouder wiens kind op school een ernstige verwonding heeft opgelopen.

School in Suriname

[quads id=1]

Het is niet bekend wat zich precies heeft afgespeeld op de school. De onderwijzeres heeft op een bepaald moment het kind geduwd, met als gevolg dat de ringvinger van de scholier in de deurspleet terechtkwam.

[quads id=1]

Vinger tussen de deur

De deur ging keihard dicht, met als gevolg dat het vingerkootje verbrijzeld raakte. De leerling werd gebracht naar de RGD-poli te Lelydorp, alwaar het vingerkootje werd geamputeerd.

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland