Jongens beweren dat ze gedwongen werden om hun eigen zaad op te drinken – Opa Doeli Paramaribo

Paramaribo Doeli
Opa Doeli in Paramaribo. Daar komen jongeren terecht die een strafbaar feit hebben gepleegd. Het is prima om de jongeren te straffen, maar wat er in het volgende bericht staat is pure kindermishandeling.
Een aantal jongeren hebben beweerd dat ze van een agente hun eigen zaad moesten opdrinken. Dit nadat ze betrapt werden met ‘kloppen”. Is dit onmenselijk gedrag of wat? Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Dit kan toch niet waar zijn?
Doeli Paramaribo

De Ware Tijd schreef het volgende hierover: Opa Doeli, de inrichting voor jeugdige delinquenten in Paramaribo, is mogelijk het toneel van malversaties. Enkele jongens die daar zijn ondergebracht, kregen namelijk de opdracht hun eigen zaad vocht op te drinken.

Leiding gevende agente

Dat moest van een agente die er op dat ogenblik de leiding had. Naar de krant verneemt, gaf ze daarnaast opdracht aan haar collega’s om erop toe te zien dat haar bevel werd uitgevoerd.

De politie bevestigt dat er een onderzoek gaande is in deze zaak. De afdeling Onderzoek Politie (OPZ) gaat na wat zich precies heeft voorgedaan in de instelling. Het onderzoek is ingesteld kort nadat er melding van het geval is gedaan bij de leiding in Paramaribo.

Naar een andere afdeling

De agente in kwestie is gemuteerd naar een andere afdeling. Indien blijkt dat zaken op waarheid berusten, zullen de jongens de nodige begeleiding krijgen, zegt de politie in Paramaribo.

Opvangen en slikken

De krant verneemt dat de slachtoffers betrapt zijn toen ze bezig waren zichzelf te bevredigen. Ze moesten van agente O.B. hun zaad opvangen en slikken. Dergelijke handelingen zouden zich meerdere malen binnen de inrichting hebben voltrokken.

Of er tuchtrechtelijke maatregelen tegen de wetsdienaar getroffen zullen worden, is vooralsnog onduidelijk.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/06/03/jeugdige-arrestanten-moesten-zaadvocht-opdrinken/

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland