Jongeman draait door omdat hij niet mocht vertrekken van Paramaribo naar Amsterdam – moeder in Nederland overleden

vakantie Paramaribo Suriname

Cedric vernielt en bedreigt omdat hij niet naar Nederland kan afreizen.
De 40-jarige Cedric M. is op dinsdag 21 mei door de Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Flora.

[quads id=1]

Cedric heeft op woensdag 8 mei, op een woonadres in de Adroestraat te Paramaribo, een voertuig vernielt. Het voertuig is van een oom van hem die op het vermeld adres woonachtig is. De oom en zijn gezinsleden waren niet thuis toen Cedric die vernieling pleegde. Hij gebruikte stenen om onder andere de ruiten van het voertuig kapot te slaan

[quads id=1]

Toen een der huisgenoten thuis kwam zag zij de vernieling en vertelden buurtbewoners aan haar dat Cedric de boosdoener was. Politioneel onderzoek heeft naar voren gebracht dat Cedric uit wraak het voertuig van zijn oom vernielt heeft. Cedric’s moeder is onlangs in Nederland overleden. Afgesproken was dat Cedric en zijn oom naar Nederland zouden afreizen voor de begrafenis.

[quads id=1]

Cedric’s familie kreeg te horen dat Cedric gezegd had dat als hij eenmaal in Nederland was hij zou onderduiken. De familie nam toen het besluit om de reis van Cedric van Paramaribo naar Nederland niet door te laten gaan.

Dat besluit viel niet in goede aarde bij Cedric en wel zodanig, dat hij op woensdag 8 mei zijn oom ging molesteren op de luchthaven. Die stond op vertrek naar Nederland. Cedric vertrok van de luchthaven en ging naar het huis van zijn oom waar hij een voertuig zwaar beschadigde.Als dat nog niet genoeg was stuurde hij app-berichten en “voice mails” naar zijn oom en diens vrouw waarin hij hen met de dood bedreigde.

[quads id=1]

Cedric wist uit handen van de politie te blijven tot dinsdag 21 mei. Op die dag is hij door politieambtenaren van de RBTP gesignaleerd, aangehouden en overgedragen aan de collega’s van het politie bureau Flora. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Cedric in verzekering gesteld terzake vernieling en bedreiging met een misdrijf.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland