Deborah betrapt met pillen in haar BH op de luchthaven – politie Suriname

luchthaven Suriname
Deborah zou net op het vliegtuig stappen toen ze werd betrapt door de politie op de luchthaven in Suriname.

[quads id=1]

Misschien viel de omvang van haar buste op want in haar BH had ze honderden XTC pilletjes verstopt. Ze moest ze meenemen voor haar vriend in het buitenland. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Ze moet wel heel veel van haar vriend houden. Houdt hij ook zoveel van haar?

[quads id=1]

Luchthaven Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Leden van het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-team) hebben op donderdag 16 mei de 34-jarige passagier Deborah. V. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden, nadat XTC pillen op haar gevonden zijn. Zij werd vervolgens, samen met de pillen, overgedragen aan de collega’s van de Narcotica Brigade.

[quads id=1]

In haar BH

Deborah stond op vertrek naar het buitenland. Tijdens controle door het BID-Team werd in haar bustehouder twee pakken met in totaal 295 XTC-pillen aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

Van Suriname naar Trinidad

Bij de voorgeleiding heeft Deborah verklaard dat zij de XTC-pillen vanuit Suriname voor haar vriend moest mee nemen die in Trinidad woonachtig moet zijn.. Zij is in verzekering gesteld, nadat de politie overleg heeft gepleegd met het Openbaar Ministerie. Deborah heeft zich namelijk schuldig gemaakt aan overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Bron:

Passagier met XTC-pillen aangehouden door BID-team

Voorbeeldfoto van pillen in BH
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland