Onze lieve Georgy Kartowidjodjo wordt vandaag begraven in Suriname (foto’s)

Een schok voor velen. Georgy Kartowidjojo  (Kakang) is overleden. Dat maken zijn familieleden en vrienden bekend. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de vele gedeelde foto’s.

[quads id=1]

Overleden

Georgy Kartowidjojo

Georgy gaat ontzettend gemist worden. De uitvaart is vandaag in Suriname. Geef het door aan belanghebbenden

Inalilahi wa inna ilayhi raji’un
Kang, ik kan het niet geloven, dit is zwaar.
We houden van je en dat zullen we altijd blijven doen.
One family we will stay ❤️

[quads id=1]

Namens de familie Kartowidjojo maken wij bekend dat van ons is heengegaan onze zoon, broer, man, zwager Kartowidjojo Georgy. De begrafenis vindt plaats op zondag 2 juni 2019 te begraafplaats Zeedijk om 3 uur in de middag.

We houden van je Kakang
Rust zacht 💔

[quads id=1]

Foto’s binnengekomen via Facebook van Familie en vrienden
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland