Moeder uit Paramaribo aangerand door 13-jarig vriendje van haar zoon

moeder Paramaribo
Wat gebeurt er met de jongeren van Suriname? Een alleenstaande moeder uit Paramaribo is aangerand door het 13-jarige vriendje van haar zoon. Hij begon haar te betasten toen ze alleen met hem in de kamer stond.

[quads id=1]

Bekijk het vreselijke bericht voor meer informatie. De moeder heeft geen aangifte gedaan. Wat zou jij doen als je de moeder was? Wat zou jij doen als het jouw zoon was? Waarschuwing: Niet alle kinderen kunnen zomaar mee naar huis komen want niet alleen de moeders maar ook de kleine zusjes en broertjes lopen gevaar. Deel de waarschuwing met een ieder.

[quads id=1]

Alleenstaande moeder uit Paramaribo

GFC Nieuws schreef het volgende: Jongetje (13) uit Paramaribo randt moeder schoolvriend aan. Een 13- jarige jongen uit Paramaribo heeft vrijdag op brutale wijze de moeder van zijn schoolvriend aangerand. Het incident vond plaats in het noorden van de hoofdstad toen de jongen na schooltijd in het huis van zijn klasgenoot op bezoek was. De alleenstaande moeder was op dat moment alleen thuis met haar even oude zoon.

[quads id=1]

Misbruik gemaakt

De jonge aanrander maakte misbruik van het moment dat zijn schoolvriend zich tijdelijk terugtrok in een andere ruimte om zich op te frissen en om te kleden.

[quads id=1]

Raakte haar achterwerk aan

De vrouw zegt aan GFC Nieuws dat de tiener dicht bij haar kwam staan en zonder toestemming haar achterwerk begon aan te raken. Ze kon de jongen net op tijd wegduwen toen hij vervolgens aanstalten maakte om ook haar borsten vast te grijpen.

[quads id=1]

Ze duwde hem weg

Er is geen aangifte gedaan tegen de agressor. Volgens informatie is de kwestie uitvoerig besproken met de vader van de puberende scholier. De dader uit Paramaribo zou te kampen hebben met ernstige geestelijke problemen vanwege de recente scheiding van zijn ouders. De tiener heeft beloofd zich voortaan niet meer schuldig te maken aan dergelijk crimineel gedrag.

Bron:

https://gfcnieuws.com/jongetje-13-uit-paramaribo-randt-moeder-schoolvriend-aan/

Bron: GFC Nieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland