Miljoenen aan drugs uit Suriname aangetroffen in container in Jamaica (video)

drugs Suriname
Alweer!!!??? De drugstransporten houden maar niet op. Dit keer is er een container met drugs in Jamaica aangetroffen

[quads id=1]

De container was afkomstig uit Suriname. Het betreft een cocaïnevangst ter waarde van 17 miljoen Jamaicaanse  dollars. Zoveel geld!! Gaat dit ooit nog stoppen? Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Van Suriname naar Jamaica

Starnieuws schrijft het volgende: Opnieuw drugs uit Suriname gevonden in Jamaica. De politie onderzoekt een cocaïnevangst ter waarde van 17 miljoen Jamaicaanse dollars (ongeveer US$ 126.000)  bij in de Jamaicaanse haven Port Bustamante. De cocaïne met een gewicht van 12 kilo werd donderdag gevonden in een lege container uit Suriname.

Tien pakken

drugs Suriname

[quads id=1]

Het Jamaica Customs Agency meldde vrijdag dat leden van het Contraband Enforcement Team, de Narcotics Division en andere diensten een operatie op de haven uitvoerden. Daarbij zijn ze gestuit op tien pakketten met de illegale drug in een lege container uit Suriname. Er zijn nog geen arrestaties verricht, melden de Jamaicaanse media.

Bekijk hier een video ervan. Kijk vanaf 6.30 min:

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/52971

Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland