Carl en Hugo nemen vermoedelijk het recht in eigen hand en mishandelen Lesly tot bloedens toe in Paramaribo – politie Suriname

politie Suriname
Is het nodig om een ongewapende dief zo erg te mishandelen? 2 mannen zijn aangehouden in Paramaribo nadat ze een man vreselijk hebben mishandeld. De man is vermoedelijk een dief.

[quads id=1]

Mogen we het recht in eigen hand nemen? De politie vindt in ieder geval van niet. Daarom zijn de mannen opgepakt. De mannen ontkennen dat ze de man hebben mishandeld. Wie zal het dan gedaan hebben? Lees het officiële politie bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Het recht in eigen hand nemen

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Twee mannen aangehouden en opgesloten die vermoedelijke dief tot bloedens toe mishandeld moeten hebben in Paramaribo. De 59- jarige Carl N. En zijn vriend de 34-jarige Hugo N. Zijn op zaterdag 25 mei aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van onder andere mishandeling en openlijke geweldpleging.

Mishandeling Paramaribo

Carl en Hugo zaten op zaterdag 25 mei op het balcon van Carl’s woning toen zij Lesley,R. voor het huis zagen staan met een zak in zijn bezit. Zij vonden Lesley verdacht doen en gingen naar hem toe en hebben hoogstwaarschijnlijk in de zak gekeken. Daarin bevond zich een “cutter” en ruim zes meter zogenaamde stroomkabel. Daar Carl en Lesley het vermoeden hadden dat de kabel van misdrijf afkomstig kon zijn hielden zij Lesley aan en schakelden de politie van het ressort Centrum Paramaribo in.

[quads id=1]

Ze belden de politie

Toen politieambtenaren op de opgegeven locatie arriveerden troffen zij Lesley,R. onder het bloed op de grond aan. Daarnaar gevraagd verklaarde hij, dat hij door Carl en Hugo mishandeld is.

Lesley, Carl en Hugo werden door de politieambtenaren aangehouden ter voorgeleiding bij een hulp officier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is lesley,R. in verzekering gesteld voor onder andere diefstal of heling aangezien hij niet wil of kan verklaren hoe hij aan de kabel gekomen is.

[quads id=1]

Aangehouden voor diefstal

Carl en Hugo ontkennen dat zij Lesley tot bloedens toe mishandeld hebben. Zij zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Zoals eerder aangegeven worden zij verdacht van onder andere zware mishandeling en openlijke geweldpleging.

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/03/04/4-mannen-nemen-recht-eigen-hand-en-mishandelen-dief/

https://www.familienieuws.com/2017/10/08/ronald-neemt-recht-eigen-hand-en-kapt-vermoedelijke-inbreker/

Bron:

https://www.politie.sr/twee-mannen-aangehouden-en-opgesloten-die-vermoedelijke-dief-tot-bloedes-toe-mishandeld-moeten-hebben/

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland