Akaash, Prithvi en en Rishi winnen Open Scholieren Zangcontest in NIS Paramaribo (video’s en foto’s)

Helpen jullie ons mee met het feliciteren van Akaash Chotoe, Prithvi Moenna en Rishi Gajadharsukul. De drie besten van de 25ste editie van de Open Scholieren Zangcontest in NIS Paramaribo.

[quads id=1]

Elk jaar worden scholieren over heel Suriname in de gelegenheid gesteld om hun zangtalenten te tonen. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. En kijk naar de video’s van de voorbereiding. Foto’s van Kishan Ramsukul. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Nis Paramaribo

[quads id=1]

Kishan Ramsukul schreef het volgende hierover op zijn FB pagina: Akaash Chotoe is de winnaar geworden van de 25ste editie van de Open Sholieren Zangcontest oin Nis Paramaribo. Elk jaar worden scholieren over heel Suriname in de gelegenheid gesteld om hun zangtalenten te tonen.

[quads id=1]

Geweldig publiek

De support van het publiek is ook overweldigend en zeker stimulerend voor de jonge opkomende artiesten, de contest was namelijk wederom uitverkocht!
De Open Scholieren Zangcontest in Paramaribo heeft grote bekende zangers opgeleverd in het verleden, die het heel ver geschopt hebben in de muziekwereld. Dhr. Shami Khusial is de motor achter deze contest.

De winnaars

[quads id=1]

De top 5 van de Open Scholieren Zangcontest 2019 ziet er als volgt uit:
1. Akaash Chotoe (AdeKUS)
2. Prithvi Moenna (Parvati School)
3. Rishi Gajadharsukul (IMIT)
4. Namrata Soerjbali Singh (HHS)
5. Prithvi Sahtoe (Shri Ramschool)

Video’s:

De voorbereidingen:

[quads id=1]

Bekijk hier wat promotie video’s ervan:

Foto’s van Kishan Ramsukul

#SurinamePositief #Talent #Suriname #OpenScholieren #ZangContest
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland