37-jarige man veroordeeld nadat hij tas vol drugs voor een dame in Suriname de Bahama’s binnen smokkelt (video)

dame Suriname
De 37-jarige Lucas L. heeft gisteren toegegeven dat hij schuldig is aan drugssmokkel. Hij reisde met het vliegtuig af van Paramaribo naar de Bahama’s.

[quads id=1]

Hij had van een vrouw in Suriname een tas vol drugs gekregen. Als hij het had afgeleverd zou hij een mooi bedrag krijgen. Helaas voor hem werd hij gepakt. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Kijk ook naar video. Drugssmokkel loont niet. Wanneer gaan mensen dat snappen? Of loont het wel? Misschien blijven ze het daarom proberen?

[quads id=1]

Dame uit Suriname

Tribune242 schreef het volgende hierover: Een man op de Bahama’s werd gisteren veroordeeld tot een gevangenisstraf. Hij heeft bekend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan drugssmokkel

Lucas L. zelf ook afkomstig van de Bahama’s, moest gisteren voorkomen in de rechtbank. Eerder deze week werd hij aangehouden op de Lynden Pindling Internationale luchthaven van de Bahama’s. Hij had iets minder dan 5 kilo cocaïne bij zich.

[quads id=1]

Gisteren tijdens de rechtszitting werd hij veroordeeld voor drugssmokkel. Lucas L. gaat 3 jaar brommen. Hij beweerde dat hij de drugs vervoerde voor een vrouw in Suriname. En dat hij zijn geld zou krijgen als hij de drugs succesvol had afgeleverd aan een derde partij.

dame Suriname

Hij werd aangehouden op de luchthaven. De politie gaf aan dat Lucas in de luchthaven werd opgemerkt omdat hij zich opvallend en verdacht gedroeg. Ze besloten hem te ondervragen en om zijn bagage te onderzoeken. In zijn tas vonden ze het pakketje met de cocaïne.

[quads id=1]

Lucas L. was net aangekomen op de luchthaven. Hij kwam met een Caribbean Airlines vlucht aan vanuit Paramaribo Suriname. Hij maakte eerst nog een tussenstop op Jamaica.

Bekijk hier een video erover:

Bron:

http://www.tribune242.com/news/2019/may/31/37-year-old-jailed-two-years-after-he-admits-carry/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland