Yarden

Yarden - FamilieNieuws Bedrijvengids

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering of uitvaartpolis is hetzelfde als een begrafenisverzekering of crematieverzekering. U verzekert zich hiermee tegen de kosten van uw uitvaart. Er bestaan verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Zo zijn er uitvaartverzekeringen waarbij het verzekerd bedrag na uw overlijden wordt uitgekeerd zodat uw nabestaanden uw gewenste uitvaart kunnen regelen. Er zijn ook uitvaartverzekeraars die een pakket aan uitvaartdiensten verzekeren. Dit noemt met een natura-uitvaartverzekering. Het is vaak een pakket met standaard diensten, waardoor er weinig keuzevrijheid is bij de invulling van de uitvaart. 

Een andere vorm is de natura-sommenverzekering, waarbij de uitvaartgerelateerde kosten worden vergoed aan de hand van ingediende facturen.

Waarom een uitvaartverzekering?

De flexibele uitvaartverzekering van Yarden geeft u alle keuzevrijheid. U kiest zelf op welke manier u uw verzekering laat uitkeren. Voor sommige mensen is het een geruststellende gedachte om te weten dat nabestaanden zich straks geen zorgen hoeven te maken over de kosten van de uitvaart. Uw nabestaanden krijgen hierdoor de gelegenheid om in alle rust afscheid te nemen. Het geeft u en uw naasten zekerheid. U kiest bij Yarden zelf hoe u het bedrag wilt laten uitkeren. Ook kiest u zelf de looptijd en het bedrag waarvoor u zich wilt verzekeren. De premie is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen.

De voordelen van een uitvaartverzekering bij Yarden

Yarden maakt een goed afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar. Daarom bieden we 1 verzekering voor iedereen: Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. De voordelen:

  • Scherpe premie
  • Flexibele verzekering met 100% keuzevrijheid
  • 3 eenvoudige gezondheidsvragen
  • Online uw verzekering inzien
  • Kinderen tot 21 jaar gratis mee te verzekeren *

*Let op: dit geldt voor uitvaartverzekeringen die zijn afgesloten vanaf 2016.