Yara Photography

Yara Photography - Bedrijvengids FamilieNieuws
Yara Photography

Dit ben ik

Hoi (-; 

Mijn naam is Yara Brouwer en ik ben eigenaar van Yara Photography. Na mijn opleiding op de Fotovakschool, 2 leuke stages bij ROSSI&BLAKE en Anouk de Kleermaeker, en wat fotografische baantjes besloot ik mij te specialiseren in bruidsfotografie en portretten. 

Fulltime met dit heerlijke vak bezig zijn is geweldig en voor mij is het dan ook helemaal niet moeilijk om hierin te geloven aangezien dit echt mijn passie is.

Mijn werkwijze

Tijdens een bruiloft ben ik op de goede momenten aanwezig en soms onzichtbaar. Op elke bruiloft wil ik het beste werk ooit maken. Dit betekent ook dat ik met super veel energie en enthousiasme te werk ga.

Mijn kracht is om mij in te leven in de personen die tegenover mij staan. Er ontstaat een vertrouwde sfeer en hierdoor fotografeer ik iemand zoals die echt is. Het draait bij mij niet om perfectie maar om de authenticiteit van iemand.

Een traantje van de vader als die voor het eerst zijn dochter ziet, kinderen die naar de taart aan het staren zijn omdat ze zo gelukkig van suiker worden, oma die trots op haar kleinkind is en de dansjes van de moeder tijdens het feest. Naar al deze waardevolle momenten ben ik op zoek en dit maakt voor mij een serie foto’s helemaal compleet.

Naast bruiloften fotografeer ik ook portretten (social media, familiefotografie etc.), bedrijven en maak ik ook heel erg graag vrij werk om andere creatievelingen te ontmoeten. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of mijn stijl een match is met die van jou? Ga naar mijn contact pagina en stuur mij hier een bericht.

Wie weet tot snel met een koffie bij een leuk tentje (houd ik van).

Trouwalbum

Een trouwalbum is een prachtige herinnering aan jullie bruiloft. Samen maken we een mooie selectie met foto’s die in het album worden geplaatst. Het trouwboek kan met leer of linnen worden gemaakt en de kleur kunnen jullie zelf bepalen. 

Zijn jullie hierin geïnteresseerd? Stuur mij een aanvraag met jullie wensen en dan kunnen we er samen iets prachtigs van maken.

Contact

[email protected]

KVK: 68757204