Trouwen in het Bos

Trouwen in het Bos - Bedrijvengids FamilieNieuws

Trouwen in het Bos staat voor het creëren van volledig gefaciliteerde bruiloften in het bos, inclusief hoogwaardige catering, goede stretchtenten, sfeervolle verlichting, de mooiste bloemen en styling waar je op Pinterest bij wegdroomt.

Met ons unieke totaalconcept zijn we in staat om jullie volledig te ontzorgen en in een sprookjesachtige setting ongedwongen te laten genieten. Ons team is de gehele dag aanwezig om het niemand aan iets te laten ontbreken. Jullie geven aan waar jullie ideale bruiloft aan moet voldoen en vervolgens gaan wij aan de slag. Bij ons ben je verzekerd van maatwerk!
Wij bieden verschillende arrangementen, van een kleine ceremonie met toost en taart tot een volledige dag, inclusief feest op één locatie. Ook voor een weddingweekend ben je bij ons aan het juiste adres. Tevens is het mogelijk om enkel de styling door ons te laten verzorgen op een door jullie zelf gekozen locatie.

Om jullie bruiloft vooraf visueel te maken, werken wij graag aan de hand van diverse thema’s. Denk bijvoorbeeld aan Bohemian, Eco Love en Romance, maar uiteindelijk bepalen jullie zelf het plaatje. Met Staatsbosbeheer als hoofdpartner bieden wij de mooiste boslocaties aan door heel Nederland. Kun je bij ons alleen trouwen in het bos? Nee! Het is ook mogelijk in eigen tuin, weiland, in een kas (greenhouse), boomgaard, Nederlands Openluchtmuseum, langs het water of bij een rustieke schuur of schaapskooi. Waar natuur is daar zijn wij!

O ja, en zien jullie een stoere bruiloft op een industriële plek ook wel zitten? Denk dan eens aan ons zusje: www.industrieeltrouwen.nl.