Surinaams Buffet

Surinaams Buffet - Bedrijvengids FamilieNieuws

HÉT ADRES VOOR SMAKELIJKE EN VERZORGDE SURINAAMSE CATERING

Surinaams Buffet zorgt met liefde en passie voor uw catering. Met meer dan 30 jaar ervaring maken wij authentieke en originele Surinaamse gerechten en specialiteiten van hoge kwaliteit. Graag maken wij ook u blij met ons heerlijke aanbod.

Wij verzorgen in Amsterdam en wijde omgeving de catering voor bedrijven en particulieren. Onze catering is divers en flexibel. Of het nu gaat om een verjaardag met familie of vrienden, een zakelijke receptie met borrelhapjes en dranken, een broodjeslunch, de catering voor een bruiloft of een ander evenement, wij helpen u graag om uw culinaire wensen in vervulling te laten gaan.

CONTACT
Bullewijkpad 35
1102 LB  Amsterdam ZO
T: 020-6090966
M: 06-45186492
E: [email protected]