Samiera uit Suriname werd ineens heel erg ziek – wanhopige ouders vertellen hun verhaal (video en foto’s)

dochtertje Suriname
Iedereen moet weten wat hun dochtertje is overkomen. Ismael Azad en Samantha Seecharan uit Suriname zien dagelijks hoe hun 2-jarige dochtertje Samiera achteruit gaat.

[quads id=1]

Ze was een kerngezond kindje en van de ene op de andere dag werd ze plotseling ziek. Haar ouders zijn radeloos. Wellicht kunnen ze door deze video geholpen worden. Samiera moet beter worden. Help mee door hun verhaal te delen met een ieder! Beterschap lieffie en sterkte ouders.

[quads id=1]

Samiera uit Suriname

Het is nu zo erg dat Samiera niets meer kan zien, niet kan praten en ook niet meer kan lopen. Wat de ouders vooral veel pijn doet is dat ze heel weinig informatie krijgen van de artsen die Samiera behandelen. Ze tasten in het duister.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

De ouders van Samiera zijn radeloos. Ze hebben geen idee waar ze naartoe moeten. Ze hebben zoveel vragen. Deze worden niet allemaal beantwoord door het ziekenhuis in Paramaribo. Ze weten het gewoon niet meer. Daarom stappen ze nu naar de media. Ze willen hun verhaal delen met de gemeenschap.

dochtertje SurinameSuriname mag weten wat er allemaal met hen is gebeurd. Wat hen is overkomen. Wellicht kan er hulp komen vanuit een andere hoek.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video met het verhaal van de ouders. Ze zijn in gesprek met TBN Prime Alert. Deel het met een ieder. Misschien kunnen ze toch geholpen worden:

Deel dit bericht met iedereen wellicht kunnen ze hulp krijgen.

8274555/8705413
U kunt via Facebook contact maken met moeder Samantha

Bekijk hier de foto’s. Let op bepaalde foto’s kunnen zeer emotioneel overkomen:

Eerdere berichten:

Verdrietige Samantha uit Suriname vertelt over haar zieke dochtertje (foto’s) ziekenhuis Paramaribo

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben het verhaal van Samantha gepubliceerd. Dit is haar eigen persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Heb je ook een ervaring die je wilt delen? Stuur ons jouw verhaal!

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland