Restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver - Bedrijvengids FamilieNieuws
Restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver is een bijzonder en authentiek restaurant in een oude boerderij in Utrecht. Een unieke locatie met een prachtige uitstraling en uitstekende bereikbaarheid door de ligging aan de A2. De koks van Restaurant Zuiver zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereiden graag zuivere (streek-) producten met pure smaken. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving. Naast het restaurant beschikt Restaurant Zuiver ook over verschillende zalen voor bijeenkomsten, vergaderingen, bedrijfsfeesten, borrels, diners en bruiloften.

In 2009 opende Restaurant Zuiver haar deuren op industrieterrein Haarrijn-De Wetering. Voor veel mensen was het lang ‘het best bewaarde geheim van Leidsche Rijn’ maar nu is Restaurant Zuiver uitgegroeid tot een drukbezocht en bruisend restaurant. Benieuwd naar de historie van Restaurant Zuiver? Lees verder op de pagina over onze historie.

Restaurant

Het restaurant heeft een unieke uitstraling en biedt ruimte aan 115 personen. In het restaurant kunt u naast diverse lunches ook genieten van een à la carte diner of een uitgebreid en culinair verrassingsmenu in diverse gangen. Het restaurant is exclusief af te huren, vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Terrassen

Zuiver beschikt over twee prachtige terrassen die veel mogelijkheden bieden voor uw ontvangst, borrel of diner. De terrassen zijn beide sfeervol aangekleed met meubilair en parasols.

Voorterras: Het voorterras is geschikt voor maximaal 300 personen en dit terras staat exclusief tot uw beschikking bij het huren van de Zuiverzaal. Er staat een bijzondere Zuid – Afrikaanse braai die gebruikt wordt voor barbecues of als sfeervol haardvuur. Dit terras biedt vele mogelijkheden voor ontvangst, lunch, borrel of diner. 

Achterterras:
Dit terras is geschikt voor 150 personen. Dit terras is vrij toegankelijk voor lunch, diner of een gezellige borrel.

Zuiverzaal

De Zuiverzaal is een ruime zaal van 112 m2 en is multifunctioneel te gebruiken. De zaal kenmerkt zich door de hoge plafonds (ruim 6 meter). Deze ruimte is zeer geschikt voor uw receptie of feest tot 250 personen.

Herenkamer

De Herenkamer is uniek vanwege haar authentieke uitstraling. De ruimte is 25 m2, exclusief de opkamer van 12 m2. Het is een perfecte locatie voor uw privé diner, maar zeker ook geschikt voor een borrel of receptie. De Herenkamer beschikt over een eigen bar.

Restaurant Zuiver
Krommewetering 51 
3543 AM Utrecht 030 23 83 233
[email protected]