Hapjes aan Huis

Hapjes aan Huis - Bedrijvengids FamilieNieuws
Hapjes aan Huis - Bedrijvengids FamilieNieuws
Table full of mediterranean appetizers, tapas or antipasto. Assorted Italian food set. Delicious snack on party or picnic time. Chopping board with meat and cheese. Italian style banquet. Top view.

Hapjes aan huis is een samenwerkingsverband van cateraars door heel Nederland. Door de landelijke verspreiding is het mogelijk om overal in het land ons assortiment te leveren.

Op onze website vindt u een overzicht van het catering assortiment, inclusief foto’s en omschrijvingen. Alle cateraars die verbonden zijn aan Hapjes aan huis kunnen dit assortiment leveren en gebruiken een zelfde manier van presenteren. Zodoende kunnen we door heel Nederland dezelfde kwaliteit garanderen.

De bestelling die de gasten doen via Hapjes aan huis wordt automatisch doorgegeven aan de dichtstbijzijnde cateraar in het samenwerkingsverband. De cateraar bevestigt vervolgens de order aan Hapjes aan huis en aan de gasten en zorgt voor de bereiding en levering van de bestelling.
 

Stap voor Stap;

 1. U plaatst een bestelling op www.hapjesaanhuis.nl 
 2. U vult persoonlijke gegevens, afleveradres en -moment in en klikt op ‘verzenden’
 3. Hapjes aan huis koppelt uw bestelling aan de cateraar in uw regio
 4. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van de bestelling
  – Klantgegevens, bezorgadres en -moment
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling
 5. De klant ontvangt:
  – Het overzicht van de bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 6. De cateraar neemt contact met u op om de bestelling te bespreken. Tevens kunt u in dit gesprek specifieke wensen bespreken
 7. De cateraar verzorgt de bestelling de afgesproken datum en tijdstip