4 minderjarige jongens hebben een meisje op hardhandige wijze intiem mishandeld – ze is overleden in het ziekenhuis te Paramaribo

overleden Suriname
Een wanhopige broer ging opzoek naar zijn zusje. Toen hij haar vond vertelde ze dat ze intiem misbruikt was door een vriend van haar en zijn vrienden. Ze was er zo erg aan toe dat ze werd opgenomen in het ziekenhuis te Paramaribo.

[quads id=1]

Daar is ze overleden. Bekijk het officiële politie bericht om te lezen wat er is gebeurd. Dit is verschrikkelijk. Kijk naar de leeftijden van de jongens!!!!
Ziekenhuis Paramaribo

Vier verdachten aangehouden in wegens intiem misbruik – slachtoffer overleden. Een moeder deed aangifte van misbruik van haar dertien jarige dochter contra vier jongens.

[quads id=1]

Ze bleef lang weg

Volgens verklaring van de moeder was het meisje op dinsdag 28 mei van huis gegaan om schoolwerk te gaan kopiëren. Een broer van haar vond dat zij te lang weg bleef en ging op zoek naar haar. Hij kwam zijn jongere zus tegen en zij vertelde hem dat zij misbruikt  was door een vriend van haar en drie van zijn vrienden.

overleden Suriname
Foto binnen gekomen via Facebook

[quads id=1]

Ze moest opgenomen worden

De moeder van het meisje deed de volgende dag, woensdag 29 mei, aangifte tegen de vier jeugdigen. Het slachtoffer is door de politie met een geneeskundige verklaring verwezen naar het Academisch Ziekenhuis. Na medisch onderzoek is zij terstond in het ziekenhuis opgenomen.

Jonge jongens

Op woensdag 30 mei deed de behandelende arts de melding aan de politie dat het meisje is overleden in het ziekenhuis te Paramaribo. De verdachten in deze strafzaak zijn: de 16-jarige D.S. de 14-jarige E.M. de 17-jarige S.S. en de 14-jarige J.M. Zij zijn opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

Lichaam in besla]g genomen

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn deze jeugdigen hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is voor obductie in beslag genomen. De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met het onderzoek in deze zaak.
Bron: KPS