Vrouw uit Suriname laat baby achter op de grond nadat haar man haar midden op straat mishandelt

baby Suriname
Een vrouw in Suriname moest rennen voor haar leven. Tijdens haar vlucht heeft ze haar baby op de grond achter moeten laten.

[quads id=1]

Waarom? Haar man mishandelde haar midden op straat. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wat voor man ben je eigenlijk als je dit je vrouw en je kind aandoet?

[quads id=1]

Vrouw in Suriname

Man mishandelt vrouw midden op straat in Suriname. Een man heeft zijn vrouw vorige week aan de Bomaweg in Suriname mishandeld. De politie heeft hem intussen, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

baby Suriname

Ontvoering baby

In eerste instantie kwam de melding dat er sprake was van ontvoering van een baby, maar dat bleek niet het geval te zijn. Uit het onderzoek blijkt dat een man zijn vrouw op straat had mishandeld. De vrouw uit Suriname zag kans weg te rennen, terwijl haar baby van tien maanden op de grond lag. De man bracht het kind naar zijn schoonouders aan de Welgedacht C-weg.

[quads id=1]

Hij nam de baby mee

Leden van het Regio Bijstandsteam Suriname hielden de verdachte aan voor onder meer bedreiging en mishandeling en brachten hem naar het politiebureau. Het slachtoffer liep geen letsel op…

Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland