Onze 40-jarige collega Shirley Weewee uit Suriname is overleden

overleden Suriname

Hierbij maakt het Korps Penitentiaire Ambtenaren Suriname bekend dat collega

[quads id=1]

Shirley Weewee

is overleden in de leeftijd van 40 jaar

Shirley was Penitentiaire Ambtenaar der 2de klasse en was laatstelijk werkzaam in de centrale Penitentiaire Inrichting te Santo Boma in Suriname. De begrafenis met korpseer zal plaatsvinden op vrijdag 31 mei te Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland