Boeven hebben vanmorgen ons huis in Suriname leeggehaald. Wat moeten we nu? (foto’s)

inbraak Suriname
Onderstaan bericht hebben we gekregen van een radeloze burger uit Suriname. Vanmorgen zijn dieven zijn huis binnengedrongen. Ze hebben veel spullen van waarde meegenomen.

[quads id=1]

De politie kwam pas uren later. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de overige foto’s. Deel het met anderen misschien kan de zaak dan sneller opgelost worden.

Hallo FamilieNieuws, wilt u dit aub voor mij delen? Ik ben Ruben uit Suriname en ik ben radeloos.

[quads id=1]

Vanmorgen hebben dieven ingebroken in onze huis. Er was niemand thuis. en toen mijn zus thuiskwam zag ze de ravage. We hebben meteen de politie gebeld. En we krijgen te horen dat er geen wagens binnen zijn.

We belden weer naar de post gebeld en kregen maar steeds hetzelfde liedje te horen. We bleven maar wachten en wachten.

[quads id=1]

Mijn vrouw is vanavond maar in de auto gestapt. En toen pas is een Pro wagen achter haar aangereden om de schade op te nemen. Na zoveel uur. Dus we moesten met onze privé auto de politie halen om hun werk te komen doen. ik vraag me af of ze wel zouden komen als we niet naar de post waren geweest.

Het hele huis is overhoop gehaald. tv, laptop, etc al die spullen hebben ze mee genomen. We zijn radeloos. Wat moeten we nu doen.

Het is vanmorgen, 30 mei 2019, gebeurd. Tevens vragen we de mensen om hulp. Heeft iemand iets vreemds gezien vanmorgen in de buurt. Van Leiding 19 en 20. Helgrasweg hier in Suriname. Kunnen jullie dit bericht misschien delen. Misschien heeft iemand in jullie vrienden kring iets gezien. Ik dank jullie vriendelijk.

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben de binnengekomen brief van Ruben gepubliceerd. Dit is zijn persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Dank u wel. Uiteraard is de tegenpartij ook vrij om via ons zijn/haar kant van het verhaal te vertellen. Want we plaatsen deze verhalen NIET om Suriname af te kraken. Absoluut niet!! We gaan voor een beter Suriname. Als iets niet goed is mag dat gezegd worden. Maar als iets wel goed is, moet dat ook gezegd worden!

[quads id=1]

Heb je ook een vervelende / goede ervaring of oproep die je anoniem wilt delen? Stuur ons jouw verhaal!

Gerelateerde verhalen:

Problemen in een ziekenhuis te Paramaribo nadat vrouw afscheid wil nemen van haar overleden man (video’s)

Dit heeft een tehuis in Paramaribo met mijn moeder gedaan – Dan vragen ze maandelijks 500 euro

Bron: Binnengekomen brief
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland