Verdrietige Samantha uit Suriname vertelt over haar zieke dochtertje (foto’s) ziekenhuis Paramaribo

moeder Paramaribo
De verdrietige Samantha uit is radeloos. Haar dochtertje kreeg op een dag diarree. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis in Paramaribo. Ze ging achteruit. En ze is nu gehandicapt geworden.

[quads id=1]

Samantha is radeloos en weet niet hoe ze haar dochtertje weer beter kan maken. Daarom vertelt ze haar verhaal. Ze hoopt op hulp en adviezen uit de gemeenschap. Lees haar verhaal. Deel het met eenieder wellicht kan ze toch hulp krijgen. Bekijk ook de vele foto’s die ze heeft gedeeld. Let op. Ze kunnen erg emotioneel overkomen. Beterschap lieve Samiera <3

[quads id=1]

Ik heet Samantha. Ik ben een moeder uit Paramaribo. En Ik wil me hart luchten want Ik kan niet steeds Zitten huilen En alles aannemen wat men me zegt. Ik ga jullie mijn verhaal vertellen omdat Ik radeloos ben.

Moeder uit Paramaribo

Dit gaat over Mijn dochtertje Samiera. Ze is geboren op 15 februari 2017. Op 20 maart 2018 waren we nog gezellig samen foto aan t maken. Je ziet haar met haar 2 oudere zussen in roze jurken nog show maken.

[quads id=1]

Ineens middernacht startte ze met braken En diarree. Ik bracht der naar me huisarts. En die verwees ons naar AZP in Paramaribo ter voorkoming van uitdroging. Zo gezegd Zo gedaan.

AZP Paramaribo

Bij opname Zijn er naalden geplaatst. En ze werd in bed gebonden En Ik mocht haar niks te eten noch te drinken geven. Ik heb een maand Lang me kind achteruit zien gaan.

[quads id=1]

Een dure grap

Later kreeg Ik te horen dat ze epilepsie aanvallen Krijgt. En hersenbeschadiging heeft opgelopen daardoor. Ik moest een heel onbeweeglijk kind naar huis brengen En naar heel veel specialisten gaan waarbij Ik geen vooruitgang zag. Alles is betalen of kopen. Heel dure grap….

Ik zou haar graag naar t buitenland willen brengen voor verdere medische behandeling omdat de kinderarts me demotiveert en keihard zegt dat me kind voor de rest van Der leven handicapt gaat blijven alhoewel ze niet Zo geboren is.

[quads id=1]

Ze is niet zo geboren?

Zo toevallig zag Ik dat Mijn buurvrouw wiens dochtertje een grote operatie gemaakt had ook dezelfde symptomen vertoonde van niet zien, niet Lopen, niet kunnen slikken En ineens niet meer brabbelen of praten. Gewoon op 1 plek blijven Deze kids.

Hoe kan dat een kind met diarree en braken dezelfde dingen krijgt als een kind die een operatie gedaan heeft aan het hart.

[quads id=1]

Ik kan haar niet zo laten?

Ik heb echt hulp nodig. ik weet niet hoe ik nu verder moet. Ik vraag hulp vanuit het diepste van me hart want Ik kan me kind niet Zo laten. Aub helppppp .

We hebben heel veel gedaan zowel kerkelijk zowel cultureel. En veel masseren. Geen enkele vooruitgang. Weet u wat ik kan doen? Maak aub contact. Deel dit bericht met iedereen wellicht kunnen ze hulp krijgen.

8274555/8705413
U kunt via Facebook contact maken met moeder Samantha

Bekijk hier de foto’s. Let op bepaalde foto’s kunnen zeer emotioneel overkomen:

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben het verhaal van Samantha gepubliceerd. Dit is haar eigen persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Heb je ook een ervaring die je wilt delen? Stuur ons jouw verhaal!

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland