Politie Nederland zoekt deze drie vrouwen – ze hebben voor duizenden euro’s gestolen (bekijk de video)

politie Nederland
Deze drie vrouwen in Nederland hebben een vermogen aan parfum gestolen. Niet in 1 zaak maar op meerdere plaatsen

[quads id=1]

De politie is opzoek naar de drie donkere vrouwen van ongeveer 30 jaar oud, met lang haar. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video van het opsporingsbericht van de politie. Er wordt gevraagd om dit bericht te delen. Misschien bereikt het de dames zodat ze zichzelf kunnen melden bij de politie.

[quads id=1]

Politie Nederland

Heerhugowaardcentraal schreef het volgende: De politie is nog altijd op zoek naar drie vrouwen die in augustus 2018 voor een kapitaal aan parfum uit diverse winkels hebben gestolen. Uit onderzoek blijkt dat ze door het hele land actief waren, maar vooral in Noord-Holland. De eerste traceerbare diefstal vond plaats op 2 augustus in Heerhugowaard, een paar weken later sloegen ze in de Langestraat te Alkmaar toe. Bureau NH heeft beelden van de vrouwen laten zien.

[quads id=1]

Discriminatie

Het eerste doelwit was de ICI Paris XL in Middenwaard. De buit was minimaal: één flesje parfum. Ze werden verstoord door een winkelmedewerkster die hen aansprak op verdacht gedrag, maar blijkbaar niet had opgemerkt dat een van hen al iets in haar tas had gestopt. De vrouwen reageerden fel en beschuldigden haar van discriminatie.

Ze reden in een Mercedes

Een getuige wist zich te herinneren dat ze in een champagnekleurige Mercedes A 180D stapten.

politie Nederland
Foto van Heerhugowaardcentraal.nl

[quads id=1]

Diezelfde avond waren ze wel heel succesvol in de ICI Parix XL aan het Gelderlandplein in Amsterdam. Het drietal weet 43 flesjes parfum met een waarde van 5.500 euro ongezien mee te nemen. Twee weken later sloegen ze opnieuw toe, deze keer in de Langestraat in Alkmaar.

Ook in de hoofdstad van Nederland

Daar wisten ze voor 1.850 euro aan parfum te stelen. Diezelfde avond zijn ze ook nog eens succesvol in Amsterdam Nederland.

Het betreft drie donkere vrouwen van ongeveer 30 jaar oud, met lang haar. Twee van hen hebben een slank tot normaal postuur, de derde heeft een stevig postuur en haar haar is geblondeerd. Politie tiplijn: 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Video

Uit meerdere drogisterijen in Nederland worden door dezelfde groep vrouwen vele duizenden euro’s aan parfum gestolen. Herken jij deze vrouwen die door een groot deel van het land actief zijn? Neem dan contact ons op via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Klik hier om een video van hun daden in Nederland te bekijken:

[quads id=1]

https://www.heerhugowaardcentraal.nl/nieuws/60041067-gezocht-drietal-steelt-kapitaal-aan-parfum-in-ici-paris-xls

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/246741/vrouwen-stelen-voor-ruim-7000-euro-aan-parfum-in-noord-holland

Bron: Heerhugowaardcentraal en NHNieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland