Man met speelgoed wapen misbruikt 16-jarige scholiere en berooft leerkrachten op school te Latour Paramaribo – politie Suriname (video’s)

politie Paramaribo
De 23 jarige Glenn is aangehouden in Paramaribo. Hij heeft bekend dat hij het 16-jarige meisje heeft misbruikt Het meisje was onderweg naar school.
Tevens is Glenn de rover die de leerkrachten heeft beroofd. Dit gebeurde op de Hockeyschool in Latour. De leerkrachten vreesden voor hun leven. Bekijk onderstaand officieel politie bericht voor de uitgebreide informatie. Bekijk ook de video’s waarin de leerkrachten vertellen over het incident. Dit is echt verschrikkelijk. Good job KPS want zo een man kan toch niet vrij rondlopen?
Politie Paramaribo

De politie schreef het volgende: Misbruiker tevens rover en heler in de kraag gevat. Leden van de afdeling Kapitale Delicten hebben in de middag van woensdag 29 mei de 23-jarige Glenn, H. aangehouden voor intiem misbruik en diefstal door middel van geweldpleging.

Glenn, H. wordt ervan verdacht op maandag 27 mei, in de vroege morgen, een 16-jarige scholiere onder bedreiging met een vuistvuurwapen te hebben misbruikt achterop een erf. De scholiere was vroeg in de buurt van haar school te Paramaribo afgezet. Terwijl zij naar school liep kwam zij Glenn op haar weg tegen die haar onder bedreiging met een vuist vuurwapen een erf opbracht om zijn laakbare handeling te plegen.

Vroeg in de ochtend

Nadat hij zich had vergrepen aan het meisje ging Glenn naar de Hockeyschool te Paramaribo, alwaar hij twee van de vier op de school aangetroffen leerkrachten beroofde van hun mobiele telefoontoestellen. Daarbij werden de leerkrachten ook bedreigd met een vuist vuurwapen.

Leerkrachten beroofd

Deze strafbare feiten zijn gepleegd in het werkressort van politie latour. Nadat de aangiftes door politie latour waren opgenomen werden deze strafzaken voor nader onderzoek overgenomen door de collega’s van de afdeling Kapitale delicten.

Na goed en gedegen speurwerk kwam Glenn, H. als verdachte in beeld. Hij werd opgespoord en aangehouden op zijn woonadres te Commewijne. Glenn werd aan de tand gevoeld en gaf toe, dat hij de scholiere misbruikt had en dat hij ook de persoon was die de leerkrachten beroofd had van hun zaktelefoons.

Hij heeft bekend

Verder verklaarde hij dat hij de gestolen zaktelefoons inmiddels verkocht had voor ene Jamal. Op aanwijzing van Glenn werd de 25-jarige Jamal, M. bij zijn woning opgespoord en aangehouden. Jamal is aangehouden voor heling omdat hij de gestolen zaktelefoons gekocht had. De zaktelefoons zijn bij hem aangetroffen en in beslag genomen. Het wapen dat Glenn gebruikt had om zij criminele handelingen te plegen is ook door de politie in beslag genomen. Het blijkt een speelgoed wapen te zijn.

Speelgoed wapen

Zowel Glenn als Jamal zijn ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Glenn in verzekering gesteld, terwijl Jamal na verhoor is heengezonden.

Bekijk hier de video’s over de brute daden van de afgelopen week:

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/05/28/meisje-van-16-op-weg-naar-school-te-paramaribo-intiem-misbruikt-door-man-met-vuurwapen/

https://www.familienieuws.com/2019/05/29/leerkrachten-en-leerlingen-te-paramaribo-onder-schot-gehouden-en-beroofd-ze-voelen-zich-onveilig-moeten-de-scholen-sluiten-videos/

Bron:

https://www.politie.sr/verkrachter-tevens-rover-en-heler-in-de-kraag-gevat/

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland