Dames voor hun appartement in Paramaribo beroofd van auto – tassen met geld lagen nog erin

auto Paramaribo
Een gewapende beroving voor een appartement in Paramaribo. Twee dames zouden net wegrijden toen een gewapende rover hen benaderde

[quads id=1]

Doodsbang stapten ze uit de auto. Hun tassen met geld en spullen hebben ze achtergelaten. De rover nam de auto en de tassen mee. Hij en de auto zijn nog niet gesignaleerd. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de beroving en de auto. Misschien ziet u hem voorbij rijden. Deel het met anderen!

[quads id=1]

Beroving te Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Gewapende rover maakt voertuig en tassen buit. De politie kreeg maandag in de vooravond een melding van een beroving aan de Coroniestraat te Paramaribo. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de slachtoffers A.K. en J.S. voor een appartement stonden om vervolgens weg te rijden.

[quads id=1]

Gewapenden rover

Op het moment dat de slachtoffers in hun voertuig stapten om weg te rijden, werden zij bedreigd door een gewapende rover. Op dat moment renden de dames uit het voertuig en lieten hun tassen in het voertuig achter. De verdachte nam plaats achter het stuur en reed richting de Kweeklustweg te Paramaribo op.

[quads id=1]

SRD en valuta

De buit betreft een personenauto, Toyota Blade met als volgnummer PG 06-95, een mobiele telefoon, Euro 700, SRD 4000 en persoonlijke bescheiden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/gewapende-rover-maakt-voertuig-en-tassen-buit/

Foto is een voorbeeldfoto
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland