Stomdronken Janice belandt met auto in trens – politie Suriname

politie Suriname
Ze kwam van haar zus en had een stuk of 6 blikjes bier gedronken. Na het blazen bleek dat ze bijna 4 keer meer alcohol in haar adem had dan is toegestaan.

[quads id=1]

Ze moest dus stom dronken zijn geweest. Ze reed haar auto ook zo de trens in. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. ‘Glaasje op laat je rijden’. Veel mensen kennen dit motto. Maar hoeveel mensen houden zich er ook aan? Kon haar zus haar niet waarschuwen want het had ook veel erger kunnen aflopen?

[quads id=1]

Politie Suriname

Dronken autobestuurster belandt in de trens; rijbewijs ingevorderd. De politie van het ressort Lelydorp in Suriname heeft in de vroege ochtend van zaterdag 25 mei het rijbewijs van de 28-jarige dronken bestuurster Janice B. ingevorderd.

Ze rook naar drank

De politie Suriname kreeg omstreeks 05.15 uur van diezelfde ochtend een telefonische melding dat een auto nabij de hoek van de Lelydorper- en de Sumatraweg in de trens was beland. Ter plaatse troffen de wetsdienaren van Suriname de auto in de trens aan; terwijl de bestuurster Janice op de berm langs de weg zat. Janice was met de schrik vrijgekomen. Wat de politieambtenaren op viel was dat haar adem naar alcohol riek en dat zij onvast ter been was.

[quads id=1]

6 potjes bier

Janice verklaarde aan de politie dat zij van haar zus kwam en op weg was naar huis. Voorts dat zij bij haar zus 5 tot 6 blikken bier gedronken had. De bestuurster werd overgebracht naar het politiebureau waar zij onderworpen werd aan een blaastest en een adem analyse test. De testen resulteerden in 730 microgram alcohol per liter uitgeademde lucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram.

[quads id=1]

Rijbewijs inleveren

Haar voertuig, dat aanzienlijk beschadigd is, werd ter herkeuring in beslag genomen. Toen Janice nuchter was is zij voorgeleid en na verhoor heengezonden. Zoals eerder aangegeven is haar rijbewijs door de politie ingevorderd. Het dossier ter zake zal voor verdere afdoening worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Zo ook haar rijbewijs.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland