Home Redactie

Politie Paramaribo schiet vluchtende rover neer

Een rover die op de vlucht sloeg voor de politie is neergeschoten in Paramaribo.
Hij had eerder die dag samen met een ander een dame beroofd in haar auto. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Nogmaals: Als de politie zegt ‘stop’! Dan moet je stoppen!!!
Politie Paramaribo

Dagblad Suriname schrijft het volgende hierover: Recherche midden Paramaribo schiet rover neer. De recherche van Midden Suriname heeft dinsdagavond omstreeks 20.50 uur een rover die op de vlucht was, beschoten.

Rover beschoten

Hij is geraakt aan zijn linker bovenbeen. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat deze verdachte R.H. tezamen met zijn comparant C.F. eerder op de dag rond 14.30 uur een vrouw heeft overvallen die in haar voertuig te Paramaribo, voor een winkel aan de Indira Gandhiweg, zat.

politie Suriname
Foto van Finsy Erahzo
Naar het ziekenhuis te Paramaribo

De verdachte werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp alwaar hij ter observatie is opgenomen. Een groot deel van de buit is terecht. Beide verdachten zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/recherche-midden-schiet-rover-neer/

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop Times krant

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland