Leerkrachten en leerlingen te Paramaribo onder schot gehouden en beroofd. Ze voelen zich onveilig – moeten de scholen sluiten? (video’s)

De scholen te Latour in Paramaribo schijnen de laatste dagen geteisterd te worden door criminelen. Er zijn een aantal berovingen geweest. Sommige mensen beweren dat het leugens zijn. Kijkt u zelf. De video’s zeggen helaas genoeg.

[quads id=1]

TBN Prime alert en Gail Eijk van De Straat hebben een aantal scholen bezocht en zijn in gesprek gegaan met verschillende schoolleiders. De Leerkrachten zijn bang. Ook de kinderen, want die maken dit allemaal mee. Ze voelen zich onveilig. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s. Deel het bericht zodat de juiste instanties het kunnen zien en er werk van kunnen maken. Op deze manier kunnen ze toch niet doorgaan? Moeten ze de scholen sluiten totdat er iets gedaan wordt?

[quads id=1]

Scholen in Paramaribo

Bepaalde ouders in Paramaribo willen hun kinderen thuis laten want op zo een manier voel je je toch niet prettig als ouder? Al langer dan een jaar zijn er geen wachters meer op de dag. Dit moet veranderen. Want het onveilige gevoel is niet prettig. Er moet met spoed beveiliging komen op de scholen. Het gevoel van veiligheid moet terugkomen.

[quads id=1]

Onveilig gevoel

Het goede nieuws is dat de schoolleider van MULO Latour heeft aangegeven dat er met de politie is gesproken en dat er maatregelen getroffen zullen worden. Daar wachten ze nu op. Mevrouw Audrey, schoolleidster van OS 2 Hockey te Paramaribo geeft aan dat er een aantal keren is ingebroken op school.

[quads id=1]

Zelf maatregelen treffen

Ook de zorgcoördinator van OS Mastklimmenstraat Latour in Paramaribo vertelt aan Gail Eijk van ‘De Straat’wat haar gisteren is overkomen. Heftig hoor. Er heerst een zeer onveilig gevoel nu. Daarom proberen ze maar op hun eigen manier voorzorgmaatregelen te treffen.

Video’s

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie daarover:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland