Zoon van oud politie inspecteur ligt te slapen terwijl dieven hun huis in Paramaribo binnenkomen

inbraak Suriname
Er is ingebroken in het huis van een gepensioneerde inspecteur van de politie in Paramaribo

[quads id=1]

Zij en haar partner waren op dat moment niet thuis. Hun zoon wel. Hij lag al die tijd te slapen. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Slaapt die jongen zo diep? Of waren de boeven muisstil?

[quads id=1]

Huis te Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Criminelen breken woning te Paramaribo gepensioneerde politie-inspectrice in. Criminelen hebben hun kans schoon gezien om op donderdag 20 mei een inbraak te plegen thuis bij een gepensioneerde inspectrice te Paramaribo.

Woning te Paramaribo

Omstreeks 01.15 uur toen het echtpaar thuiskwam, merkte zij op dat spullen op de vloer lagen. Zij liepen verder en merkten dat het huis compleet over hoop was gehaald. Het eerste van het echtpaar deed, was hun zoon roepen die in de woning lag te slapen. Toen zij geen antwoord kregen, snelden zij de bovenwoning naar de slaapkamer van hun zoon.

[quads id=1]

Hij lag te slapen

De zoon was in diepe rust en was ongedeerd. De buit betreft sieraden, die emotionele waarde hebben voor de benadeelde. Daarnaast zijn ook documenten weggenomen. De inbrekers hebben alle tassen die zij konden vinden doorzocht.

[quads id=1]

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland