Patrick van Dillenburg uit Nederland is al heel lang vermist (video)

vermist Nederland
Van Dillenburg of ‘Cala’, zo noemden zijn matties hem. De man met komaf uit Suriname is al heel lang vermist in Nederland. Hij was toen 38 jaar. De zaak is nog steeds niet opgelost

[quads id=1]

Maar er is gisteren weer iemand aangehouden. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar een video van zijn vermissing. Daarin een emotionele oproep van zijn vriendin en zus. De politie vermoedt dat hij is overleden. Waar is zijn lichaam dan? Er wordt 20.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die naar zijn lichaam leidt. Deel het bericht daarom met iedereen zodat de zaak snel opgelost kan worden.

[quads id=1]

Vermist in Nederland

De telegraaf schreef het volgende hierover: Opnieuw aanhouding in oude vermissingszaak. De politie heeft dinsdag opnieuw iemand aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de vermissingszaak van Patrick van Dillenburg in 2002. Het gaat om 59-jarige man uit Noordwijkerhout in Nederland. In februari werd al een 49-jarige inwoner uit Nederland gearresteerd.

[quads id=1]

2 aanhoudingen

Van Dillenburg, destijds 38 jaar oud, vertrok op 2 januari 2002 uit zijn huis in Amsterdam na een telefoontje. Zijn familie sloeg pas dagen later alarm, omdat Van Dillenburg wel vaker voor langere tijd verdween.

38 jaar

Uit het eerste onderzoek van de politie blijkt dat Van Dillenburg mogelijk betrokken was bij een conflict over drugs. Kort na zijn verdwijning komen meerdere tips binnen bij de politie, maar geen enkele leidt naar de vermiste man of een verdachte.

[quads id=1]

Geen lichaam gevonden

De politie vermoedt dat de vermiste man is overleden, maar er is nooit een lichaam gevonden. Ondanks de aanhoudingen zijn er volgens de politie nog veel vragen onbeantwoord. Ook is het nog altijd onduidelijk waar het lichaam van Van Dillenburg is.

Er is eerder al een een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt naar het lichaam.

Video

AT5 meldt het volgende: Van Dillenburg of ‘Cala’ zoals vrienden hem noemen, is van oorsprong van Surinaamse komaf. Samen met zijn vriendin zorgt hij voor hun zoontje. De band met zijn moeder is goed en ook zijn zus draagt hem op handen. Op woensdag 2 januari 2002 is het gezin laat in de middag bij elkaar aan de Willemstraat in de Jordaan. Patrick krijgt een telefoontje en hij vertelt zijn vriendin dat hij even naar buiten gaat. Na dit moment wordt van Dillenburg niet meer gezien. Kijk hier naar een video na de eerste aanhouding in februari. Zijn zus en vriendin deden toen een emotionele oproep in het tv-programma Opsporing Verzocht.:

[quads id=1]

https://www.telegraaf.nl/nieuws/3659557/opnieuw-aanhouding-in-oude-vermissingszaak

Gerelateerde verhalen:

Vermiste man uit Suriname, zit gewoon in Nederland. Zijn gezin weet van niets.

Politie en ziekenhuis in Nederland met spoed opzoek naar 26-jarige weggelopen patiënte ~ Vermist

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland