Meisje van 16 op weg naar school te Paramaribo intiem misbruikt door man met vuurwapen

politie Paramaribo
Wederom een vreselijk bericht. Een meisje dat op weg was naar school is intiem misbruikt door een man in Paramaribo

[quads id=1]

Het meisje stapte uit de bus in omgeving Latour toen een man met een pistool haar meesleurde. Bekijk het bericht voor meer informatie. Dit kan echt niet meer. Er moet iets gebeuren!!!
School Paramaribo

De Ware Tijd schreef het volgende: Scholiere onderweg naar school gebruikt te Latour te Paramaribo. Een zestienjarige scholiere is gisteren (maandag) in de vroege ochtend intiem misbruikt door een tot nog toe onbekende man in het ressort Latour te Paramaribo. De redactie verneemt dat het meisje op weg was naar school, in de buurt van de Ramgoelamweg te Paramaribo.

[quads id=1]

Bewoond perceel

Het meisje werd staande gehouden door een man met een vuistvuurwapen nadat ze uit een bus was gestapt, aldus de politie. De man bracht de tiener naar een bewoond perceel waar hij haar misbruikte. Een buurtbewoner sloeg alarm waarna de man wegvluchtte.

Geen lesgegeven

Uit protest hebben leerkrachten van twee scholen in Latour geen lesgegeven. Een leerkracht vertelt aan de redactie dat ze zich niet meer veilig voelen vanwege de aanhoudende inbraken en berovingen op de scholen.

[quads id=1]

Onveilig gevoel

De politie heeft de verdachte nog niet in beeld gebracht, maar werkt hard aan diens opsporing. De zaak wordt onderzocht door bureau Latour.

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/05/28/scholiere-onderweg-naar-school-verkracht-te-latour/

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland