Gewapende overvallen op meerdere scholen in Paramaribo!!!

vakantie Paramaribo
Dit is verschrikkelijk. Vandaag was het weer raak!! Op meerdere scholen in Paramaribo hebben gewapenden overvallen plaatsgevonden
[quads id=1]
Leerkrachten en leerlingen van scholen in deze wijk worden al enige tijd geteisterd door gewelddadige berovingen. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Zijn onze kinderen nog veilig op school?
School Paramaribo

[quads id=1]

De Ware tijd schreef het volgende erover:BREAKING: Schoolroof houdt Latour in zijn greep. Op een school in Latour te Paramaribo zou zich dinsdag een gewapende beroving hebben voorgedaan. Leerkrachten en leerlingen van scholen in deze wijk in Paramaribo worden al enige tijd geteisterd door gewelddadige berovingen. Persoonlijke spullen worden onder bedreiging meegenomen.

[quads id=1]

Dinsdagmorgen (vandaag) was het raak op de St. Cecilia-school aan de Ramgoelamweg. Gewapende rovers zijn het erf van deze voj-school opgegaan, hebben leerkrachten en leerlingen onder schot gehouden en zijn ervandoor gegaan met hun bezittingen.

[quads id=1]

Een soortgelijk incident deed zich gisteren (maandag) voor op voj-Hockey, op een steenworp afstand van de St. Ceciliaschool. Vorige week hebben rovers HPG Latour aan de Sapakarastraat aangedaan. In april moest OS Hockey het ontgelden.

Suriname Herald schrijft het volgende:
 
https://www.srherald.com/suriname/2019/05/28/naarden-geen-sprake-van-beroving-st-caeciliaschool-te-ramgoelamweg/

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/05/28/breaking-schoolroof-houdt-latour-in-zijn-greep/

Geschreven door Naomi Hoever
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland