Bonuman uit Suriname slaapt met dame om de boze geesten tussen haar benen te verdrijven

bonuman Suriname
Bepaalde culturen in Suriname zijn prachtig. Maar helaas wordt er ook flink misbruik van gemaakt. Of zijn wij te lichtgelovig?

[quads id=1]

Deze 45-jarige bonuman is met een dame naar bed te gaan. Er zouden boze geesten tussen haar benen ‘wonen’. Als hij dat niet zou doen, zou zij sterven. De bonuman zegt dat de dame zelf toestemming heeft gegeven. Is de bonuman fout? Of had zij hem niet tussen haar benen moeten laten? Zal hij meer vrouwen op deze manier het bed in hebben gekregen?

[quads id=1]

Politie Suriname

Bonuman aangehouden wegens intiem misbruik. De politie van Suriname heeft onlangs de 45-jarige bonuman J.K. ingesloten ter zake intiem misbruik van een 25-jarige dame. Het gezin van dit slachtoffer is bij de verdachte beland met een probleem. Ter plaatse aangekomen vertelde het slachtoffer de bonuman dat zij vaker in trance raakt.

[quads id=1]

Vaker in trance

Ter genezing was zij bij de verdachte. Zij was samen met haar moeder en nog andere gezinsleden aldaar. De verdachte was uren met het slachtoffer bezig en gaf haar een kruidenbad. Op een gegeven moment hield de Bonuman de patiënt voor dat mensen boze geesten hebben gestuurd en dat deze tussen haar benen zitten. Indien zij binnen 14 dagen de juiste behandeling niet zou krijgen, zou zij binnen die periode doodgaan.

[quads id=1]

Tussen haar benen

Het slachtoffer was vanwege deze opmerking helemaal kapot. De verdachte hield haar voor dat hij omgang met haar moest bedrijven om die boze geesten weg te krijgen. De aangeefster is na de zogenaamde behandeling huiswaarts vertrokken. De volgende dag toen zij weer bij de bonuman moest gaan, vertelde zij haar moeder over het gebeurde. De familie stapte naar de politie in Suriname en deed aangifte contra de bonuman.

[quads id=1]

bonuman Suriname
voorbeeldfoto bonuman /geneesheer
Aangifte gedaan

In eerste instantie ontkende de bonuman het feit, maar naderhand kwam hij erop terug en verklaarde dat het slachtoffer ook heeft gewild. In het belang van het onderzoek is de bonuman in verzekering gesteld.

Bron: Het verhaal van DBS krant komt hier vandaan

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland