Wie is fotograaf Gilbert Jacott uit Suriname? Zijn foto van AVD 2019 Paramaribo is wereldberoemd (video)

fotograaf Paramaribo
Hij werd in 1 klap wereldberoemd. Iedereen herinnert zich nog de prachtige foto van de zwangere wandelmars loopster: Syfana Adipi uit Suriname van Dansgroep TheShiningstars

[quads id=1]

Jawel, fotograaf Gilbert Jacott uit Paramaribo heeft misschien wel de allermooiste foto van de AVD 2019 gemaakt. Maar wie is hij eigenlijk? Hij zat op de bank van Tap a bankstel. Bekijk de link en kijk naar de superleuke video. Deel het met een ieder zodat ze weten wie hij is.
Fotograaf uit Paramaribo

[quads id=1]

Op de foto zie je de zwangere Syfana. De foto straalt kracht, gezondheid en Suriname uit. De foto is wel 1000 keer gedeeld en iedereen vond haar prachtig. Ze was een voorbeeld voor velen. Ze kreeg veel aandacht, maar eerlijk is eerlijk. Het was fotograaf Jacott die haar op een hele bijzondere manier vastlegde op de gevoelige plaat

[quads id=1]

Bekijk hieronder de video van Tap a Bankstel met de fotograaf:

[quads id=1]

wandelmars ParamariboDeze prachtige foto is van Gilbert Jacott👌🏽. Bekijk zijn Facebook Pagina voor nog meer mooie foto’s. En de dame op de foto is Syfana Adipi van Dansgroep TheShiningstars

Eerdere berichten:

Chirey’s Taarten Suriname trakteert de prachtige zwangere loopster Syfana – AVD Paramaribo 2019

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland