Opgelet! Verscherpte controles tussen Guyana en Suriname backtrackroute en Southdrain

Suriname Guyana
Duizenden kuikentjes (doksi en doksa) zijn al gestorven in Guyana door de ziekte. De politie, douane en het leger van Suriname zijn op de hoogte gesteld van de pluimveeziekte in Guyana en ze zullen de nodige maatregelen treffen.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Deze ziekte kan desastreus zijn voor de pluimvee sector van Suriname. Extra opletten dus. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Kippen in Suriname

Verscherpte controles backtrackroute en Southdrain in Suriname. Districtscommissaris Nisha Kurban van Nickerie heeft de politie, douane en het leger op de hoogte gesteld van de pluimveeziekte in Guyana en het importverbod dat is ingesteld door het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV).

Suriname Guyana

Extra oplettend

“De diensten hebben instructies gekregen om extra oplettend te zijn bij de backtrackroute van en naar Guyana en de Canawaima-veerverbinding in Southdrain Suriname.”

[quads id=1]

Lees meer in onderstaand bericht:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/05/27/verscherpte-controles-backtrackroute-en-southdrain/

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland