Mijn broertje Roche Bhoelai Rajiev uit Paramaribo is vandaag 28 jaar geworden

verjaardag Paramaribo

Hierbij de felicitaties voor voor mijn broertje

Roche Bhoelai Rajiev

[quads id=1]

Uit Paramaribo

Hiep Hiep hoeraaa.

Vandaag, met de wil Gods, mag mijn bloed eigen broertje Roche Bhoelai Rajiev 28 kaarsjes uitblazen.

Ik, Jayant Soekhai, wens jou het Allerbeste in jouw nieuwe levens Jaren.

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland