Directeur Miss India Holland sleept missen voor de rechter in Nederland – na beschuldigingen van mishandeling (video’s)

Miss Indi Nederland
Directeur Miss India Holland sleept missen voor de rechter in Nederland. Dit doet hij nadat 5 modellen hebben geweigerd om mee te doen met de finale in Nederland.

[quads id=1]

De 5 hebben hem beschuldigd van mishandeling en intiem ongepast gedrag. De meisjes moeten morgen voor de rechtbank verschijnen. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s ervan. Sommige mensen vinden het niet zo goed dat meisjes zo te koop lopen en gekeurd moeten worden door een jury. Misschien moeten dit soort missverkiezingen helemaal verboden worden? Dan voorkom je dit soort incidenten ook meteen.

[quads id=1]

Miss India Holland in Nederland

Het Algemeen Dagblad schreef het volgende hierover: Directeur Miss India eist rectificatie van 5 missen om beschuldiging intieme intimidatie. Vijf Indiase missen die zich vorige maand terugtrokken voor de finale van de Miss India Holland-verkiezing moeten zich morgen verantwoorden voor de Haagse rechtbank. De organisator beschuldigt de vrouwen van smaad.

[quads id=1]

Verbod

Volgens zijn advocaat hebben de vijf missen de organisator ten onrechte beschuldigd van intieme intimidatie en ongepast gedrag. Hij eist dat ze een advertentie plaatsen met een rectificatie in het AD. Ook zouden de vrouwen de beschuldiging moeten terugnemen op hun facebookpagina’s en eist de organisator een verbod op verdere negatieve uitlatingen.

Hij is mishandeld

Een week voor de finale van de Miss India Holland-verkiezing in Den Haag maakten de vrouwen een naar incident mee. Tijdens een laatste training kwam een groep onbekenden de zaal binnen en mishandelde de organisator van de verkiezing. ,,Ik dacht eerst nog dat het een overval was op ons allemaal, maar ze hadden het duidelijk gemunt op de directeur”, zei een van de missen in deze krant.

Geruchten

[quads id=1]

Na het incident voelden de vrouwen zich onveilig. Ook omdat ze eerder geruchten hadden gehoord dat de directeur mogelijk op ongepaste wijze zou omgaan met sommige kandidaten, zo vertelde de vrouw. Er zou volgens de geruchten bovendien gesjoemeld worden met de uitslag van de Miss India-verkiezing. En een finaliste van de vorige editie zou eerder zelfs in elkaar geslagen zijn. Voor de vijf deelnemers was dat reden om zich vlak voor de finale van de verkiezing terug te trekken.

Miss India Nederland
Archieffoto. Missen maken zich klaar. © Alexander Schippers. Foto uit AD
Allemaal fabels

De advocaat van de organisator stelt dat de verhalen over ongepast gedrag en intieme intimidatie zijn gebaseerd zijn op fabels. ,,En mijn cliënt is er niet van gediend dat zijn goede naam te grabbel wordt gegooid.”

Geen idee

[quads id=1]

Over de oorzaak van de mishandelen, een week voor de finale van de Miss India Holland-verkiezing, tast de organisator nog altijd in het duister, vertelt zijn advocaat. ,,Mijn cliënt heeft geen idee waar dat vandaan komt, hij snapt helemaal niet waarom hem dit is overkomen.‘’

De politie zou nog bezig zijn met onderzoek naar de mishandeling in Den Haag.

Bekijk hier wat video’s:

Gerelateerde berichten:

Miss-verkiezing in Den Haag eindigt in een grote rel na geruchten over mishandeling en meer (video)

In the spotlight: Faraisa Sewpersad – Finaliste Miss India Holland 2019 ~ Suriname trots – Foto’s en video

Geschreven door: Lex de Jonge
Bron: Bron: AD

https://www.ad.nl/den-haag/directeur-miss-india-eist-rectificatie-van-5-missen-om-beschuldiging-seksuele-intimidatie~a99d3968/