President Bouterse verrast tieners in Paramaribo en vertelt zijn levensverhaal – Bekijk de foto’s en uitgebreide video

Bouterse Paramaribo
Het was echt een verrassing voor de tieners uit Brokopondo in de Kazerne te Paramaribo. Ze hebben de president ontmoet.

[quads id=1]

En ze mochten hem van alles vragen. Het staatshoofd heeft hen op een hele relaxte manier verteld over zijn leven. Bekijk de video voor een verslag hiervan en deel het met een ieder want het is heel interessant om te zien.

[quads id=1]

Bouterse in Paramaribo

Het NII schreef het volgende hierover: In de Memre Buku Kazerne te Paramaribo zíjn tieners die een bezoek brachten aan het Surinaams Leger Museum verrast geworden door een bezoek van president Desire Bouterse. De president werd als “living legend” uitgenodigd door de legerleiding.

[quads id=1]

Het staatshoofd bracht in het kader van de Museumn8 een bezoek aan dit museum. In een heel ontspannen sfeer vertelde president Bouterse zijn levensverhaal aan de tieners uit Brokopondo in Paramaribo. De president ging uitgebreid in op vragen van de jeugdigen.

Museumnacht te Paramaribo

Op de Museumn8 gaan deuren van musea open om bezoekers kosteloos toegang te bieden. Het thema voor dit jaar is “The night of the living legend”. De legerleiding koos unaniem de president als living legend. President Bouterse heeft naar zeggen van Majoor Ilahibaks heel veel gedaan voor het land en zeker zichzelf. De Majoor vertelde onder meer over het sportverleden van de president en zijn legerperiode.

Bekijk hier de video en de foto’s:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland