Onze collega, 48-jarige Cliff Stolk is overleden – politie Suriname

overleden Suriname

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op dinsdag 21 mei 2019 is heengegaan, de Onder Inspecteur van politie

[quads id=1]

STOLK, CLIFF H.

in de leeftijd van 48 jaar.

De crematie vindt plaats op zaterdag 25 mei 2019 om 17.00 uur in het Pt. Jagdew Paragh Crematorium aan de Dr. S. Redmonstraat te Paramaribo in Suriname. 

[quads id=1]

Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekken de nabestaanden met het stoffelijk overschot om 10.00 uur vanuit het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis naar Politiepost te Paranam en dan naar de woning van de overledene aan de van Hattemweg no.213 te Wanica. Om 13.00 uur vertrekt de stoet onder begeleiding van de MSD naar het George Streepy Stadion aan de Rode Kruislaan, alwaar het stoffelijk overschot om 13.30 uur met Korpseer naar het crematorium im Suriname zal worden begeleid.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

overleden Paramaribo
Foto binnengekomen via Facebook

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland