Mannen betrapt met 24 baby varkentjes in de auto – politie Suriname

politie Suriname
Mannen uit Suriname betrapt met 24 baby agoetjes in de auto. De politie heeft 2 mannen aangehouden met een laadbak vol biggetjes?
[quads id=1]
Niets mis mee toch? Wel als de mannen geen idee hebben hoe de biggetjes daar terecht zijn gekomen? Zijn ze er vanzelf ingesprongen? Bekijk het officiële politiebericht en lees wat de mannen erover vertellen. Misschien zijn ze wel gestolen? P.s. Zijn de biggetjes misschien van jou? De eigenaar van de biggetjes kan zichzelf aanmelden bij de politie. Deel daarom dit bericht met een ieder.

[quads id=1]

Politie Suriname

Twee mannen met biggetjes aangehouden die vermoedelijk van misdrijf afkomstig zijn. De politie van het ressort Nieuw Nickerie heeft in de vroege ochtend van donderdag 23 mei, tijdens surveillance, een autobestuurder en een meerijder met gestolen biggetjes aan de DC Parabirsinghweg aangehouden.

[quads id=1]

Frank en Chander

Het viel de surveillerende politieambtenaren op dat een wit gelakte dubbel cabine pick-up verdacht langs de weg geparkeerd stond met twee mannelijke inzittenden. Naderhand zou blijken dat de twee mannen de 35-jarige Frank, R. en de 32-jarige Chander, B. waren. De wetsdienaren stopten en namen poolshoogte.

Zoveel biggetjes

Terwijl een politieambtenaar de pick-up bestuurder Frank aansprak viel het de overige collega’s op dat de laadbak bedekt was met een sleepnet en dat er geluiden van onder die sleepnet te horen waren. Bij onderzoek werden vierentwintig (24) biggetjes onder het sleepnet aangetroffen en in beslag genomen, omdat Frank noch Chander een zinnige verklaring konden geven omtrent de biggetjes in de laadbak.

[quads id=1]

In de laadbak

Frank verklaarde dat hij niet wist hoe de biggetjes in de laadbak van zijn pick-up waren beland. Hij was bij Padarat te Corantyn en toen hij weer bij zijn pick-up kwam zag hij die biggetjes in de laadbak.

Chander gaf aan dat hij door Frank opgebeld was om een rit voor hem naar Paramaribo te rijden. Dat Frank hem dat gevraagd had omdat hij- Frank- dronken was. Verder verklaarde Chander dat hij niet wist van waar Frank de biggetjes had.

[quads id=1]

Welk ras

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn Frank en Chander hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Zij worden onder andere verdacht van diefstal, heling en smokkel. De biggetjes zullen door ambtenaren van het Ministerie van L.V.V. in Suriname onderzocht worden. Dat onderzoek moet onder andere uitwijzen van welk varkens ras de biggetjes zijn en of dat ras in Suriname gekweekt wordt. Men gaat ook onderzoeken of de biggetjes gezond zijn.

Foto is een voorbeeldfoto
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland