Vermoedelijke doorrijder aangehouden door politie Suriname – Clifton Boerleider nog steeds in het ziekenhuis te Paramaribo – (video’s)

Een autobestuurder heeft vorige week aan de Anamoestraat te Paramaribo een voetganger genaamd Clifton Boerleider, aangereden en in hulpeloze toestand achtergelaten.

[quads id=1]

Het slachtoffer ligt nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis te Paramaribo. De politie heeft Regilio (zie foto) aangehouden. Hij wordt verdacht van de brute daad. Bekijk het officiële politiebericht en kijk nogmaals naar de video’s van de vreselijke aanrijding

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Het Arrestatie Team heeft in de avond van donderdag 23 mei de vermoedelijke doorrijder Regillio M. Aangehouden. Regilio wordt ervan verdacht op donderdag 16 mei de 50-jarige C.B. aangereden te hebben aan de Anamoestraat waarna hij C.B. in hulpeloze toestand achter liet.

Hulpeloze toestand

De politie van het ressort Geyersvlijt te Paramaribo kreeg op donderdagmorgen 16 mei de melding, dat een man bewusteloos langs de Anamoestraat lag. De wetsdienaren troffen de man, die naderhand de 50-jarige voetganger C.B. zou blijken te zijn, bewusteloos langs de weg met onder andere een zware letsel aan zijn hoofd.

[quads id=1]

Het slachtoffer C.B. is opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis.

Hoofd letsel

Dank zij informaties vanuit de samenleving en beeldmateriaal van de aanrijding is de politie Regillio, M. op het spoor gekomen. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld hangende het onderzoek. Regillio ontkent dat hij C.B. heeft aangereden. Volgens hem heeft iemand anders het strafbaar feit gepleegd. Voorts dat die persoon inmiddels naar het buitenland vertrokken is.

[quads id=1]

Auto achterhaald

De auto waarmee de verdachte Regillio vermoedelijk de aanrijding gemaakt heeft is achterhaald en is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Bekijk hier nogmaals de video’s:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Clifton Boerleider voor dood achterlaten door autobestuurder in Paramaribo. Familie vraagt uw aandacht (kijk naar de video’s)

Update: Man aangereden en in bewusteloze toestand achter gelaten langs de weg

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland