Opgelet! Toeristenkaart voor Suriname straks alleen nog maar online aan te vragen – vakantie Paramaribo (video)

Vakantie Paramaribo
De papieren toeristenkaart is straks niet meer te koop. Dat maakt het Consulaat van de Republiek Suriname bekend

[quads id=1]

Dus ga je straks op vakantie of op familiebezoek naar Paramaribo? Dan moet je de kaart ONLINE aanvragen. Hou hier dan rekening mee. Bekijk het bericht voor extra informatie omtrent de website en de kosten en deel het met iedereen. Kijk ook naar de video. Dit is een verbetering toch? Of doen jullie het liever niet online?

[quads id=1]

Vakantie Paramaribo

Het Consulaat van de Republiek Suriname schreef het volgende: Informatie omtrent E-visa en E-toeristenkaart voor Suriname.

BEKENDMAKING

Hiermede wordt bekend gemaakt dat het Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Republiek Suriname op 15 april 2019 een
E-visum en E-toeristenkaart website voor Suriname heeft gelanceerd. Woon je in Nederland? Dan heb je een toeristenkaart nodig om op vakantie te gaan naar Paramaribo.

[quads id=1]

Via de website https://suriname.vfsevisa.com/suriname/online/ kunnen daarvoor in aanmerking komende nationaliteiten thans geheel elektronisch een E-visum of een E-toeristenkaart aanvragen en verkrijgen.
De afhandeling met originele paspoorten, pasfoto’s en dergelijke aan loketten gaat hiermede tot het verleden behoren.

6 maanden

Tot 6 (zes) maanden na de lancering van de website zal via de conventionele manier een visum of toeristenkaart aangevraagd kunnen worden aan de bekende loketten en op de officiële verkooppunten.

[quads id=1]

De visum- en toeristenkaartdiensten aan de loketten van Ambassades, Consulaten en officiële verkooppunten van de Republiek Suriname – waaronder de Toeristenkaartbalies te Schiphol – zullen derhalve per 18 oktober 2019 worden beëindigd.

Tot 18 oktober

Aanbevolen wordt aan visumplichtige bezoekers aan Suriname die in aanmerking komen voor respectievelijk een E-visa of een
E-toeristenkaart om vanaf heden gebruik te maken van de nieuwe gebruikersvriendelijke website voor een snelle afhandeling van hun aanvraag op afstand.

Nieuwe website

Vanwege de samenwerking met VFS Global kan gerekend worden op een efficiënte begeleiding door de klantenservice desk (Support Desk) die telefonisch en via email te bereiken is voor advies en assistentie tot aan de afronding van de aanvraag.

[quads id=1]

U wordt verzocht hiermede rekening te willen houden.

Kijk hier naar een video erover:

Wil je jouw toeristenkaart direct aanvragen? Klik hier. De kosten zijn USD 40,- Klik hier voor extra informatie omtrent de kosten en benodigdheden.

Gerelateerde berichten:

Bekendmaking voor toeristen die naar Suriname – Paramaribo afreizen

Op vakantie naar Suriname? Vraag straks lekker makkelijk je visum / toeristenkaart online aan

Bron: De website van het consulaat van Suriname.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

#Suriname #Paramaribo #Nederland #toeristenkaart #visum #vakantie #vliegtyuig #tickets