Zaad op het meisje uit Suriname komt niet overeen met zaad van verdachte zoon van minister (video)

minister Suriname
Hierbij een nieuwe video. De advocaat van Riaaz, de zoon van ex minister Samsoedien legt uitgebreid uit wat er allemaal is gebeurd.
Afgelopen week is duidelijk geworden dat het zaad op de kleding van het meisje van 10 jaar niet van de verdachte kan zijn. Hiermee zou zijn onschuld bewezen moeten zijn. Waarom is hij dan nog steeds aangehouden? Heeft het misschien met zijn moeder te maken? Misschien is het meisje wel door heel iemand anders misbruikt? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de uitgebreide video. Hoe zit dit nou?
Meisje uit Suriname

Waarom wordt de uitslag van het DNA onderzoek genegeerd? En van wie is het zaad dan? Heeft iemand anders het arme kind misbruikt? Zou er meer aan de hand zijn? Bekijk de

De zaak omtrent het meisje dat misbruikt zou zijn door de zoon van ex-minister Samsoedien in Suriname is een zeer moeilijke zaak.

Zoon Riaaz zit nog steeds achter slot en grendel, maar is dat wel eerlijk? Er is namelijk een kans dat hij erin is geluisd. Of heeft iemand anders het meisje misbruikt? Lees het uitgebreide artikel voor de extra Update. Kijk ook naar de video waarin de advocaat van Riaaz het 1 en ander uitlegt. Moet Riaaz worden vrijgelaten? Wat denken jullie van deze zaak?
Minister Suriname

Dagblad Suriname schrijft het volgende hierover. DNA zoon ex-minister matcht niet met aangeboden zaad. De advocaten Irene Lalji en Murvin Dubois tasten nog in het duister waarom de rechter het DNA-onderzoek in de zaak van Riaaz K., zoon van een de ex-minister Roline Samsoedien, negeert. In deze zaak zit deze verdachte bijkans een maand in voorarrest.

Afgelopen woensdag kwam het DNA-resultaat binnen met als uitvloeisel dat de zaad sporen, die gevonden zijn op de kleding van het vermeende slachtoffer, niet overeenkomen met de DNA van de verdachte.

Advocaten trekken vier conclusies

“Als je in zo een zedendelict een slachtoffer hebt, dat beweert handelingen te hebben ondergaan waarbij er sprake is geweest van een zaad op de kleding, dan betekent zulks dat als nu het DNA-onderzoek als uitsluitend bewijs aangeeft dat het zaad niet van de verdachte afkomstig is, dat je daar vier verschillende conclusies uit kan trekken: het meisje uit Suriname liegt of de sporen zijn ongetwijfeld van iemand anders, die het meisje misbruikt.

Een andere conclusie kan zijn dat iemand opzettelijk zaad heeft gezet op de kleding van het meisje of dat verdachte valselijk wordt beschuldigd in deze zaak.

Feit is dat DNA-resultaat uitwijst dat het niet van de verdachte is”, aldus Lalji.

Waarom wordt het DNA-onderzoek ter zijde gelegd?

Maandag is Riaaz voorgegaan voor de bewaring bij rechter-commissaris Maitrie Kuldipsing. De advocaten hebben de rechter erop gewezen dat bij de bewaring sprake moet zijn van ernstige bezwaren en dat zij de bewaring moet weigeren, omdat het DNA-onderzoek uitwijst dat het aangetroffen zaad van iemand anders is. De magistraat heeft de bewaring van Riaaz toegestaan.

“Wij vragen ons als verdediging af waarom het DNA-resultaat ter zijde wordt gelegd? Het OM Suriname moet nu gaan onderzoeken van wie het zaad is dat op de kleding van het meisje is aangetroffen”, aldus de advocaten. Riaaz blijft aangehouden.

Video

De advocaat van de minister gaat persoonlijk in op een aantal vragen van TBN PRIME ALERT. Kijk hier naar de video ervan:

Eerdere berichten:

Meisje van 10 jaar mogelijk niet het enige ‘slachtoffer’ – zoon van ex-minister Suriname nu officieel verdacht

Minister Suriname reageert geschrokken op misbruik aangifte tegen haar zoon

Bron:

http://www.dbsuriname.com/dbsuriname/index.php/dna-zoon-ex-minister-matcht-niet-met-aangeboden-sperma/
Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland