Onschuldige vrouw opgesloten te Paramaribo ‘Ik hou me niet bezig met zulke zaken’ (video)

Vorige week heeft de politie twee vrouwen in Paramaribo achter slot en grendel gezet. Dit omdat ze verdacht waren van het versturen van cocaïne naar het buitenland

[quads id=1]

Inmiddels zijn beide dames vrijgelaten. 1 van de dames is erg teleurgesteld. Ze vindt het vreselijk dat ze in de gevangenis moest zitten. Ze heeft hierdoor enorm veel schade geleden. Ze vertelt haar verhaal aan TBN. Bekijk de link voor meer informatie en kijk naar de uitgebreide video van mevrouw Eugenie. Ze vertelt over haar werk, haar aanhouding en hoe het was in de gevangenis. Deel het met anderen want zoals ze zegt: “Het kan een ieder overkomen en dat willen we niet”.

[quads id=1]

Politiepost Paramaribo

De politie had Indrawatie en Eugenie opgesloten in Paramaribo. De twee vrouwen werden ervan verdacht cocaïne via de post te versturen naar het buitenland.

Het volgende schreef de politie hierover: Postpakket verzendsters aangehouden. De 57-jarige postverzendster Indrawatie, J. is op zaterdag 9 mei door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade in de kraag gevat te Paramaribo.

[quads id=1]

Post verzending

De vrouw heeft vermoedelijk in de maand januari 2019 een postpakket ter verzending aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douane recherche werd er 126 gram cocaïne in de doos aangetroffen en in beslag genomen.

Bijna een jaar geleden

In de avond van maandag 13 mei werd de Eugenie door de rechercheurs van de Narcotica Brigade op haar woonadres aangehouden. Eugenie heeft vermoedelijk in de maand juli 2018 bij een postbedrijf een pakket met goederen ter verzending aangeboden.

Vloeibare coke

Tijdens het scannen van het postpakket heeft de douane in een doos sap 200 milliliter vloeibare cocaïne ontdekt en in beslag genomen. Het postpakket inhoudende onder andere de doos met vloeibare cocaïne is vervolgens voor nader onderzoek overgedragen aan de Narcoticabrigade.

[quads id=1]

Bekijk de video

Beide dames zijn op vrijdag 17 mei in vrijheid gesteld door het openbaar ministerie en vrij gelaten.

vrouw Paramaribo

Mevrouw Eugenie zegt onschuldig te zijn. En ze wil dat iedereen dat weet. Haar naam moet gezuiverd worden. Kijk hier naar de video van TBN PRIME ALERT in gesprek met Eugenie. Deel het met anderen zodat ze haar waarheid kennen. En ook als waarschuwing want als dit haar is overkomen, kan het een ieder overkomen.

Eerdere berichten:

Indrawatie en Eugenie in Paramaribo achter slot en grendel gezet coke in postpakketten – politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland