Meer over de bloederige kap partij bij de Hermitage Mall te Paramaribo – het ging om een vrouw

politie Paramaribo

Lees hier meer over de kap partij die eerder dit jaar plaatsvond bij de Hermitage Mall in Paramaribo. Een militair, en 3 anderen waren erbij betrokken.

[quads id=1]

Er is een rechtszitting geweest. De verdachte had het vermoeden dat zijn vriendin een relatie had met haar ex. Bekijk het bericht voor meer informatie.

Mall te Paramaribo

‘Toen ik daar aankwam, zag ik bloed’. Roche H. keek nogal verbaasd van de verklaringen die één van de getuigen tegen hem aflegde. Fronsend keek hij vanaf de beklaagdenbank naar de militair, die op dat moment vragen van rechter Maureen Dayala en officier van justitie Mireille van Dijk beantwoordde.

[quads id=1]

Hermitagemall Paramaribo

“Ze waren in een worsteling en ik haalde ze uit elkaar”, vertelde de getuige over een kap partij op 25 februari op het terrein van de Hermitage Mall te Paramaribo.

Roche H. heeft daarbij een man aangevallen omdat hij het idee had dat die een relatie had met zijn vriendin. Zowel het slachtoffer als de vrouw ontkent dat. Volgens het onderzoek leefden de twee mannen al geruime tijd op gespannen voet met elkaar om de vrouw.

[quads id=1]

Ruzie om een vrouw

De verhoorde militair had olie op het vuur gegooid toen hij Roche H. vertelde dat zijn vriendin bij de mall was met het latere slachtoffer. De verdachte was op dat moment aan het werk. Hij snelde naar de plek. Het slachtoffer rende bij het zien van Roche H. naar zijn auto. Nog voordat hij de mall in Paramaribo kon verlaten is hij aangevallen door verdachte.

[quads id=1]

Aangevallen door de verdachte

Een collega van Roche H., die woensdag ook als getuige is gehoord, verklaarde dat de verdachte plotseling is vertrokken naar de Hermitage Mall in Paramaribo.

“Hij kreeg een telefoontje. Toen ik vroeg wie het was, zei hij dat ik me niet druk hoefde te maken. Dus ik heb niet meer geluisterd naar het gesprek”, aldus de collega. Hij beweert dat hij niet heeft gezien waarmee Roche H. het slachtoffer heeft verwond.

[quads id=1]

Niet gezien

“Toen ik daar aankwam had hij het al gedaan. Ik zag wel bloed.” De volgende zitting is op 26 juni, dan wordt de verdachte gehoord.

Eerdere berichten:

Militair en burger opgesloten na kap partij om een dame ~ Paramaribo

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/05/23/toen-ik-daar-aankwam-zag-ik-bloed/

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland