Echtpaar Amattaram -Wirjomenggolo uit Paramaribo 60 jaar getrouwd (foto’s)

Vandaag is het precies 60 jaar geleden dat meneer en mevrouw Amattaram -Wirjomenggolo uit Paramaribo elkaar de eeuwige trouw beloofden.

[quads id=1]

Meneer heeft gewerkt bij Telesur en mevrouw bij Kersten. Ze hebben 1 zoon gekregen. Bekijk het bericht om meer te lezen over de hoogtepunten in het leven van dit succesvolle echtpaar

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Bic Paramaribo Zuidwest schreef het volgende: Diamantenhuwelijk t.n.v het echtpaar Amattaram-Wirjomenggolo. Heden, donderdag 23 mei herdenkt het echtpaar Amattaram-Wirjomenggolo het feit, dat zij reeds zestig jaar met elkaar in de echt zijn verbonden. Dit heugelijk feit herdenkt het echtpaar in het bijzijn van familieleden, vrienden en kennissen.

[quads id=1]

Moslim geloof

Het echtpaar belijdt het Islam. Samen hebben 1 zoon.
De heer Amsa Amattaram deed aan landbouw, waarbij de landbouwprodukten op de markt werden verkocht. Daarna werkte hij tot zijn pensionering toe bij TELESUR.

Mw. Jatminah Amattaram-Wirjomenggolo daarentegen, had bij de eerste supermarkt in Suriname, nl. Kersten gewerkt. Hun prettige belevenis is, de reis naar Mekka i.v.m Ramadan en het in het huwelijk treden.

[quads id=1]

Lief en Leed

Zestig jaar huwelijk heeft het echtpaar uit Paramaribo bereikt door lief en leed met elkaar te delen en respect naar elkaar toe.

Namens de president van de republiek Suriname, mocht het echtpaar uit handen van districtssecretaris Joan Prijor-Kent en adjunct-districtssecretaris Yvana Lecton, die districtscommissaris Eric Grauwde vertegenwoordigden, de gebruikelijke enveloppe met inhoud in ontvangst nemen in Paramaribo.

Bekijk hier de foto’s:

[quads id=1]

Bic Paramaribo Zuidwest

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland